Zimpler Kaszinó

Zimpler Kaszinó

 • Titan Kaszinó
  Betéti módszerek:
  Transferencia Bancaria LocalEPSinstaDebitBitcoinTrustPay
  és több...
  Értékelés
  9.5
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig akár 200,00 euró és
  +18 | Csak új játékosok
 • bCasino Kaszinó
  Betéti módszerek:
  GiroPayPaysafe CardTrustlyMaestroInterac
  és több...
  Értékelés
  9.6
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig 500 euróig + 50 Bonus Spins, 1st Deposit Bonus
  +18 | Csak új játékosok
 • Wild Tokyo Kaszinó
  Betéti módszerek:
  SticPayMasterCardTrustlyNeosurfInterac
  és több...
  Értékelés
  9.9
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig akár €/100 dollár + 100 bónusz pörgetés, 1. betéti bónusz + 100 Bonus Spins
  +18 | Csak új játékosok
 • Reeltastic Kaszinó
  Betéti módszerek:
  EPSBank Wire TransferGiroPayBitcoinPurplePay
  és több...
  Értékelés
  9.7
  Üdvözlő bónusz
  200% -ig 200 € 200 + 20 pörgetés
  +18 | Csak új játékosok
 • Billion Kaszinó
  Betéti módszerek:
  VisaNetellerSkrillEcoPayzZimpler
  és több...
  Értékelés
  9.8
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig 400 dollárig
  +18 | Csak új játékosok

Zimpler mint kaszinó -lerakódási módszer

Tartalomjegyzék

A szerencsejáték -rajongók tudják, hogy az online kaszinókban való játék gondos figyelmet igényel a rendelkezésre álló befizetési és visszavonási lehetőségekre. Nem minden fizetési módszert hoznak létre egyenlően, és a rossz felhasználása frusztrációhoz, késésekhez és akár biztonsági kockázatokhoz is vezethet. Ha megbízható és gondtalan kaszinó-letéti módszert keres, akkor érdemes megfontolni a Zimpler-t.

A Zimpler egy svéd fintech cég, amely a mobil fizetésekre szakosodott. 2012 -ben alapították, és Skandináviában és Európában az online kaszinó játékosok körében gyorsan népszerűvé váltak. Jelenleg a Zimpler számos országban elérhető, köztük Svédországban, Finnországban, Norvégiában és Németországban.

A ZIMPLER kaszinó -letéti módszerként történő használatának előnyei

A Zimpler egyik fő előnye az egyszerűség és a felhasználóbarát. Nem kell fiókot létrehoznia vagy regisztrálnia a ZIMPLER -en a használatához. Csak egy érvényes telefonszámra és bankszámlára vagy hitelkártyára van szüksége.

Amikor a ZIMPLER-t választja kaszinó betét módszerként, akkor SMS-en keresztül kap egy egyszeri ellenőrző kódot, amelyet be kell írnia a fizetés folytatásához. Ilyen módon a személyes és banki adatait soha nem osztják meg a kaszinóval vagy más harmadik félvel. A ZIMPLER a legfrissebb titkosítási protokollokat és biztonsági intézkedéseket használja annak biztosítása érdekében, hogy tranzakciói biztonságosak legyenek.

A Zimpler másik előnye a sebessége. A ZIMPLER -en keresztül készített betétek azonnali, ami azt jelenti, hogy azonnal elkezdheti a kedvenc kaszinójátékok lejátszását. Sőt, könnyedén nyomon tudja követni a kiadásokat és beállíthatja a korlátokat, ami segíthet a bankok kezelésében és a túlköltségek megakadályozásában.

 • Könnyen használható regisztráció nélkül
 • Biztonságos és biztonságos titkosítási és ellenőrző kódokkal
 • Azonnali betétek késés nélkül
 • A kiadások nyomon követését és korlátait kínálja a felelősségteljes szerencsejátékokhoz

A ZIMPLER kaszinó lerakódási módszerként történő használatának hátrányai

Noha a Zimpler kiváló fizetési lehetőség sok kaszinó játékos számára, ennek van néhány hátránya is. Az egyik fő hátrány a korlátozott rendelkezésre állása. A ZIMPLER jelenleg csak néhány országban érhető el, ami azt jelenti, hogy más régiók játékosoknak újabb betéti módszert kell választaniuk.

A Zimpler másik potenciális hátránya az, hogy néhány szolgáltatásért díjat számít fel. Például, ha a ZIMPLER -t visszavonási módszerként szeretné használni, akkor a visszavonási összeg 2,5% -át kell fizetnie. Sőt, ha visszavon egy fizetést, a Zimpler a SEK 20 díjat számít fel (körülbelül 2 USD).

Végül, a ZIMPLER korlátozott maximális betéti összeggel rendelkezik, ami problémát jelenthet a magas hengerek vagy a nagy betétek készítését. Jelenleg a tranzakciónkénti maximális betéti összeg 10 000 SEK (körülbelül 1200 USD).

 • Nem minden országban elérhető
 • Díjakat számít fel egyes szolgáltatásokért
 • Korlátozott maximális befizetési összeg

Következtetés

Összességében a Zimpler nagyszerű választás azoknak a kaszinó játékosoknak, akik egyszerű, biztonságos és gyors fizetési módszert akarnak. Különösen hasznos a mobil felhasználók számára, mivel a mobil eszközökre optimalizálva van, és gyors és egyszerű fizetéseket kínál útközben. A ZIMPLER korlátozott rendelkezésre állása, díjak és maximális betéti összeg azonban nem felel meg mindenki igényeinek, ezért elengedhetetlen a feltételek gondos elolvasása, mielőtt azt a kaszinó befizetési módszerének választja.

Zimpler Kaszinók: Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az a Zimpler?

A ZIMPLER egy svéd fizetési szolgáltató, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy az online fizetéseket egyszerűen és biztonságosan végezzék. Ez egy mobil alapú rendszer, amely lehetővé teszi a betéti kártya vagy a bank azonosítójának összekapcsolását a telefonszámával, és onnan fizetni.

Használhatom a Zimpler -t kaszinó betétek készítéséhez?

Igen, a ZIMPLER segítségével kaszinó betéteket készíthet. Sok online kaszinó elfogadja a Zimpler -t fizetési módszerként.

A Zimpler biztonságos módja annak, hogy pénzt rakjon az online kaszinókba?

Igen, a Zimpler biztonságos módszer a pénz letétbe helyezésére az online kaszinókba. A legújabb biztonsági technológiát használják annak biztosítása érdekében, hogy minden tranzakció biztonságos legyen.

Hogyan állíthatom be a Zimpler -fiókot?

Beállíthat egy Zimpler -fiókot a weboldalukra való belépéssel és a fiók létrehozásával. A telefonszámot összekapcsolnia kell a fiókjával, majd hozzá kell adnia egy fizetési módszert.

Milyen fizetési módszereket használhatok a Zimplerrel?

Használhatja a betéti kártyát vagy a bank azonosítóját a ZIMPLER segítségével. Jelenleg Svédország, Finnország és Németország legtöbb nagy bankjától fogadják el.

Van -e korlátozás arra, hogy mennyit tudok letétbe helyezni a Zimpler használatával egy online kaszinóban?

Igen, vannak korlátozások arra, hogy mennyit lehet letétbe helyezni a Zimpler használatával egy online kaszinóban. A korlátok a kaszinótól függően változnak, ahol játszik, és az országtól, ahonnan játszol.

Vannak -e díjak a Zimpler online kaszinókban történő használatához?

Lehet, hogy egy kis díj kapcsolódik a Zimpler online kaszinókban történő használatához. Ez azonban attól függ, hogy milyen kaszinót játszik, és az országot, ahonnan játszik.

Visszavonhatom a nyereményeimet a Zimpler segítségével?

Nem, sajnos a Zimpler segítségével nem vonhatja vissza a nyereményét. A ZIMPLER -t csak betétekhez használják, ezért a nyeremények visszavonásához más fizetési módszert kell választania.