Revolut Kaszinó

Revolut Kaszinó

 • Reeltastic Kaszinó
  Betéti módszerek:
  EPSBank Wire TransferGiroPayBitcoinPurplePay
  és több...
  Értékelés
  9.7
  Üdvözlő bónusz
  200% -ig 200 € 200 + 20 pörgetés
  +18 | Csak új játékosok
 • OXI Kaszinó
  Betéti módszerek:
  Directa24AstroPay CardecoVoucherEcoPayzecoVoucher
  és több...
  Értékelés
  9.4
  Üdvözlő bónusz
  legfeljebb 800 dollárig az első két betéten
  +18 | Csak új játékosok
 • Prime Kaszinó
  Betéti módszerek:
  Visa DebitNetellerSpeedcardSkrillWebMoney
  és több...
  Értékelés
  9.9
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig akár 200 euró + 15 készpénzes pörgető a 15 Dragon Pearls slot -on hetente 4 hétig
  +18 | Csak új játékosok
 • Sol Kaszinó
  Betéti módszerek:
  Rapid TransferLitecoinPaysafe CardSkrillMasterCard
  és több...
  Értékelés
  9.6
  Üdvözlő bónusz
  Játsszon 15 euróval, és kapjon 50 nem fogadó pörgetést
  +18 | Csak új játékosok
 • Bwin Kaszinó
  Betéti módszerek:
  Bank Wire TransferPaysafe CardMuchBetterBank Wire TransferSkrill 1-Tap
  és több...
  Értékelés
  9.2
  Üdvözlő bónusz
  200% -ig 200% -ig
  +18 | Csak új játékosok

Revolut mint kaszinó letéti módszer

Tartalomjegyzék

A Revolut egy online banki platform, amely az utóbbi években népszerűvé vált, különösen azok számára, akik gyakran utaznak. De ez nem csak egy utazási kártya. A Revolut fizetési módszerként is használható különféle online kaszinókban. Ennek oka az, hogy úgy működik, mint bármely más betéti kártya, és számos kaszinó elfogadja a világ minden tájáról.

Tehát milyen előnyei és hátrányai vannak a Revolut kaszinó betét módszerként történő használatának? Vessen egy pillantást.

A revolut kaszinó betét módszerének felhasználásának előnyei

A Revolut online kaszinó betétekhez történő használatának egyik fő előnye a sebessége. A Revolut azonnali fizetésfeldolgozást biztosít, azaz a pénz letétbe helyezése után szinte azonnal elkezdheti játszani kedvenc kaszinójátékait. Ezenkívül, mivel a Revolut egy e-pénztárca, elkerülheti a bankátutalások lehetőségét, amelyek feldolgozása több munkanapon is igénybe vehet.

A Revolut használatának másik előnye a biztonsága. A Revolut magas szintű titkosítást használ személyes adatainak védelmére, és a platformot az Egyesült Királyságban a Pénzügyi Magatartási Hatóság (FCA) szabályozza.

 • Azonnali fizetésfeldolgozás
 • A bankátutalások elkerülése
 • Magas szintű biztonság

A revolut kaszinó betét módszerének használatának hátrányai

A Revolut mint preferált kaszinó betéti módszerként történő használatának egyik hátránya a díjak. Noha a Revolut nem számít fel díjat a pénzeszközök számlájára történő letétbe helyezéséért, kis díjat számít fel a pénz visszavonásáért az ATM -ből. Ezenkívül néhány online kaszinó felszámíthatja saját díjaikat a pénz letétbe helyezéséért a Revolut -hoz, bár ez nem mindig így van. Kérjük, mindig ellenőrizze a kaszinó feltételeit, mielőtt bármilyen tranzakciót végez.

Egy másik szempont, amelyet figyelembe kell venni, hogy nem minden kaszinó fogadja el a Revolut betét módszerét. Mivel a Revolut viszonylag új fizetési módszer, egyes kaszinók nem ismerik fel azt érvényes banki opcióként. Ezért fontos a kutatás elvégzése és a kaszinó biztosítása, amelyet játszani szeretne, az Accepts Revolut.

Kérjük, ne felejtse el ellenőrizni, hogy elérhető -e ez a módszer az Ön tartózkodási helyére és az általa elfogadott valutára. A revolut szolgáltatás nem minden országban elérhető.

 • Az ATM -visszavonások díjai
 • Nem minden kaszinó fogadja el a revolutot

Revolut mint kaszinó elvonási módszer

A jó hír az, hogy a Revolut felhasználható az online kaszinókból való kivonásra is, bár ez nem mindig így van. Csakúgy, mint a betétek esetében, fontos ellenőrizni, hogy a kaszinó elfogadja -e a Revolut -t visszavonási lehetőségként, mielőtt pénzbe helyezi őket.

Ha azonban a kaszinó elfogadja a revolutot, akkor ez kényelmes és gyors módja lehet a nyeremények megszerzésének. Csakúgy, mint a betéteknél, a Revolut azonnali fizetésfeldolgozást nyújt a kivonásokhoz. Ez azt jelenti, hogy másodpercek alatt megkaphatja pénzeszközeit, szemben a bankok átutalására való több napos munkanapos várakozással.

 • Revolut felhasználható a kivonásokhoz
 • Azonnali fizetésfeldolgozás a visszavonásokhoz

Következtetés

Összességében a Revolut kaszinó betétként és visszavonási módszerként történő felhasználása megvan az előnyei és hátrányai. Egyrészt gyors és biztonságos módszert kínál a pénzeszközök befizetésére, hogy azonnal elkezdhesse a játékot. Másrészt, lehetnek díjak az ATM -visszavonásokhoz, és nem minden kaszinó fogadja el érvényes fizetési módszerként. Ezenkívül a Revolut, mint visszavonási módszer rendelkezésre állását, az egyes kaszinók határozzák meg, ezért a pénz letétbe helyezése előtt ellenőrizze.

Végül az Ön dönti el, hogy a Revolut megfelelő -e a megfelelő fizetési módszer az online kaszinó igényeihez. Csak akkor ügyeljen arra, hogy elvégezze a kutatását, és olvassa el az egyes kaszinók feltételeit, mielőtt letétbe helyezi az alapjait.

Revolut Kaszinók: Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az a revolut?

A Revolut egy digitális fizetési platform, amely pénztárcát kínál a felhasználóknak pénzük tárolására és kezelésére. A gyors és biztonságos tranzakciók miatt egyre népszerűbbé vált kaszinó betét módszerként.

Használhatom a revolutot az online kaszinókba történő betétre?

Igen, a Revolut felhasználható bizonyos online kaszinókba történő letétbe helyezésre. Fontos, hogy ellenőrizze a kaszinót, mielőtt megkísérelné letétet készíteni ennek a módszernek a felhasználásával.

Biztonságos -e a revolutot használni a kaszinó betétekhez?

Igen, a Revolut magas szintű biztonságot kínál a felhasználók számára. Az összes tranzakciót kéttényes hitelesítés és biometrikus azonosítás védi. Ráadásul a Revolut nem tesz közzé semmilyen személyes információt harmadik feleknek.

Vannak -e díjak a Revolut online kaszinókban történő használatához?

A Revolut nem számít fel díjat az online kaszinókban történő szolgáltatásának használatáért. Fontos azonban, hogy ellenőrizze a kaszinót, hogy megvizsgálja, hogy a végükön vannak -e díjak.

Visszavonhatom a kaszinó nyereményeimet a revolut segítségével?

Igen, néhány online kaszinó lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a Revolut segítségével visszavonják nyereményüket. Fontos azonban, hogy ellenőrizze a kaszinót, mielőtt megpróbálná visszavonni ezt a módszert.

Mennyi ideig tart egy tranzakció feldolgozása a Revolut használatával?

A Revolut alkalmazásával történő tranzakciókat általában azonnal feldolgozzák. Fontos azonban megjegyezni, hogy egyes online kaszinóknak feldolgozási periódusa lehet, mielőtt az alapok megjelennek a fiókjában.

Van -e valamilyen betétkorlátozás, ha az online kaszinókban a revolutot használják?

A betétkorlátozások az online kaszinótól függően változhatnak. Fontos, hogy előzetesen ellenőrizze a kaszinót, hogy megtudja, milyen korlátok vonatkozhatnak.

Milyen valutákat használhatok a kaszinó betétek revolutjával?

A Revolut lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több mint 30 különböző valutában tartsanak és felhasználhassanak pénzeszközöket. Ide tartoznak a népszerű kaszinó valuták, például az USD, az EUR és a GBP.