Paysafecard Kaszinó

Paysafecard Kaszinó

 • Hell Spin Kaszinó
  Betéti módszerek:
  InteracMiFinityPaysafecardEthereumJeton
  és több...
  Értékelés
  9.2
  Üdvözlő bónusz
  200% -os 500,00 euró 1 -ig
  +18 | Csak új játékosok

Paysafecard - Kaszinó befizetési mód

Tartalomjegyzék

Az online kaszinók átvétele az elmúlt években óriási mértékben nőtt Magyarországon. Az online kaszinók piacán az egyik legfontosabb szempont a kifizetési módok integrálása. Valószínűleg azt kérdezheti, mely befizetési módok legyenek használhatóak, amelyek praktikusak és biztonságosak?

Az egyik befizetési mód, amire figyelmet kell fordítani, a Paysafecard. Az egyre népszerűbb között az online kaszinók elsődleges befizetési és készpénzfelvételi módjává vált.

Mi az a Paysafecard?

A Paysafecardot 2000-ben alapították Ausztriában és egy elektronikus pénztárcaként működik. A Paysafecard segítségével az online fizetések még biztonságosabbá válnak. A Paysafecardot két mód használja fel elektronikus media és PIN-kódok formájában. Nem lehet nagyobb összeget a Paysafecardra helyezni, ezért a fizetések befejezése után némelyik kártya automata módon lezárul.

Népszerűsége az online kaszinókban

A Paysafecard nagyon népszerű az online kaszinókban, mivel több előnyt is nyújt. Az első és legjobb előny az, hogy a tranzakció teljes mértékben anonim. Ez azt jelenti, hogy az ügyfél nem adja meg a banki adatait a kaszinónak, ami nagy biztonságot nyújt. Ezenkívül a Paysafecardra helyezett pénz csak az ügyfél azonosítójával együtt tölthető le. Ennek köszönhetően a Paysafecard jól működik a készpénzfelvételi opcióban.

 • Másodszor a befizetések gyorsan és egyszerűen történnek.
 • Harmadrészt nincsenek kockázatok, hogy az ügyfél nem tud kifizetni, mert a Paysafecardra csak az ügyfél helyez pénzt.
 • Végül a tranzakciók állandó ellenőrzéseire van lehetőség, hogy minden ügyfélnek megfelelő biztonságot, minőség dolga garantáljuk.

A Paysafecard mint készpénzfelvételi mód

A készpénzfelvétel nagyon fontos az online kaszinókban. Azonban nem minden befizetési mód képes készpénzt is kiadni. Úgy kell megjegyezni, hogy a Paysafecard optimális módja a készpénzfelvételnek. A Paysafecard-kártyára helyezett összeget azonnal készpénz formájában fel lehet venni az összes Magyarországon lévő ATM-ben. Ha a kártya PIN-kódját elveszettük vagy elrontottuk, akkor a Paysafecard ügyfélszolgálatán fel lehet venni a pénzünket.

 • A Paysafecard biztonságos módja a tranzakciók elvégzésének, és a készpénzfelvételi opció is rendkívül hasznos.
 • Gyors, egyszerű és biztonságos javításokat kínál, amelyek lehetővé teszik az online kaszinókban való játszást.

A kifizetési idő

Az online kaszinókban történő befizetésekhez és készpénzfelvételekhez szükséges a kifizetési idő figyelembevétele. A befizetések a Paysafecard használatakor általában azonnal megjelennek a fiókban. Az átutalási készpénzfelvétel általában csak két napon belül érkezik meg a kártya elfogadóhelyén, amely az online kaszinó.

Összefoglalva

A Paysafecard egy körültekintően kiválasztott befizetési mód a magyarországi online kaszinók által. A befizetések és készpénzfelvételek biztonságosak, gyorsak és biztosítják a biztonsági szintre vonatkozó jogszabályokat. A Paysafecard rendszer azonban néhány korlátozást is tartalmaz. Az egyik a kártya összértéke és az, hogy a kártya nem támogatja a devizanemek átváltását.

A Paysafecard mindenesetre jó befizetési és készpénzfelvételi mód lehet az online kaszinóknál. Ráadásul számos társaság szereti a kártyát, emiatt a létesítmények hamarosan egyre több akciót valósíthatnak meg a Paysafecard-felhasználók számára.

Paysafecard Kaszinók: Gyakran Ismételt Kérdések

1. Hogyan Működik A Paysafecard?

Egy Paysafecard Agy Fizikai VAGY Virtuális Kária, Amelyen 16-Jegyű Pin-Kón Található. Vásárlás Után Ezt a Kódot Hasnálhatja A Kaszinán Való Befizetizez.

2. Mely online Kaszinók Fogadják el a paysafecard-ot?

Számos online kaszinó Elfogadja a paysafecard-ot befizetés módkén. Ellenőrizze, Hogy A KiVálaszTott Kaszinó Elfogadja-e Paysafecard-OT!

3. Milyen Előnyei Vannak A Paysafecard Hasnálatának?

A Paysafecard Bitonságos És Megbízható Fizetés Mónszer, amely nem Igényel Banki Adatok Megadás, Így Kiváló Válaszkyyes Adannak, Akik, Kíznaki, Kíeki, Kíznak, Kíek, Kíznak, Kivál, Kiváló, Kiváló.

4. Milyen Hátránai Vannak Paysafecard Hasnálatának?

A Paysafecard Lehet, a Hogy Nem Áll Rendelkezésre Az Ön Országan, és Korliotott MennyISEGű Lehetőséget Kínáz A Nagyobb Tranzakcióloz. A Paysafecard Befizetés Után NEM HEWET Fel PENZT A Kaszinóból.

5. Milyen Kölssékkel Jár A Paysafecard Hasnálata?

A Paysafecard nem Igényel Semmilyen Díjat a Hasalatával Kapcsolatban, de Agyes online Kaszinók Díjat Szamolhatnak Fel A Kária Hasnánatáér.

6. Milyen Tranzakcis Korlétozás Vannak A Paysafecard Esetében?

Az Agyes Tranzakcik Legnagyobb Összegege A kyertyán lévő.

7. Mennyi Idő Alatt Érkejik Meg A Paysafecard Befizetés A Kaszinó Szamlál?

A Befizetés Azonnal Rendelkezésre egy Kaszinó Szamláján, És Azonnal Hasnálható A JátekiZ.