Instant EFT Kaszinó

Instant EFT Kaszinó

 • Thunderbolt Kaszinó
  Betéti módszerek:
  MasterCardEasy EFTEcoPayzInstant EFTSkrill
  és több...
  Értékelés
  9.4
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig 500 EUR + 200 FS
  +18 | Csak új játékosok

Azonnali EFT mint kaszinó lerakódási módszer: áttekintés

Tartalomjegyzék

Az azonnali EFT vagy az elektronikus alapok átutalása népszerű fizetési módszer a dél -afrikai online kaszinó szereplői körében. Ez a helyi fizetési megoldás lehetővé teszi valós idejű fizetéseket közvetlenül a bankszámlájáról a kaszinóba hitelkártya vagy e-pénztárca nélkül. Az azonnali EFT -t a legtöbb dél -afrikai bank támogatja, beleértve az ABSA, FNB, NedBank, Standard Bank és Capitec.

A hagyományos EFT -vel ellentétben, ahol néhány napig meg kell várnia, hogy a fizetés tükrözze a fiókjában, az azonnali EFT azonnal feldolgozódik. Sőt, ez egy nagyon biztonságos, titkosított fizetési módszer, amely kiküszöböli a hitelkártyák használatával vagy a személyes adatok online megosztásával járó kockázatokat. Nem kell regisztrálnia a számlára, vagy nem kell fizetnie díjakat az Instant EFT kaszinó betéti módszerként történő felhasználásához.

Az azonnali EFT használatának előnyei a kaszinó betétekhez

Az Instant EFT -nek számos előnye van, amelyek vonzóvá teszik az online kaszinó játékosok számára. Néhány előnye a következő:

 • Azonnali tranzakciók: Ahogy a neve is sugallja, az azonnali EFT azonnali kifizetéseket folytat. Miután felhatalmazta a bankszámlájáról a kifizetést, az alapok azonnal elérhetőek a kaszinó számláján. Ez azt jelenti, hogy késedelem nélkül elkezdheti a kedvenc kaszinójátékok lejátszását.
 • Nagyon biztonságos: Az Instant EFT fejlett SSL-titkosítást és kétfaktoros hitelesítést használ annak biztosítása érdekében, hogy tranzakciói biztonságosak legyenek. Mivel nem oszt meg érzékeny információkat a kaszinóval, például a hitelkártya -adatait vagy a bejelentkezési hitelesítő adatait, nincs veszélye annak, hogy személyazonosságát ellopják, vagy az alapjait veszélyeztetik.
 • Nincs díj: Az azonnali EFT ingyenes fizetési módszer. A felhasználásához nem kell fizetnie semmilyen tranzakciós díjat vagy havi díjat. Ez költséghatékony opcióvá teszi más fizetési módszerekhez képest, például hitelkártyákhoz, amelyek magas díjakat számíthatnak fel.
 • Kényelmes: Az Instant EFT egy kényelmes fizetési módszer, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül a bankszámlájáról kifizetéseket végezzen harmadik fél szolgáltatás nélkül. Sőt, mivel a legtöbb dél -afrikai bank támogatja, felhasználhatja azt, függetlenül attól, hogy hol bankja.

Az azonnali EFT használatának hátrányai a kaszinó lerakódásokhoz

Noha az Instant EFT megbízható fizetési módszer, van néhány hátránya is, amelyeket tudnia kell. Néhány hátrány a következők:

 • Nem széles körben elérhető: Az azonnali EFT egy helyi fizetési módszer, amely csak Dél -Afrikában érhető el. Ha olyan online kaszinóban játszik, amely nem támogatja azt, akkor újabb fizetési módszert kell használnia.
 • Nem ideális a visszavonásokhoz: Az azonnali EFT -t elsősorban betétek készítésére tervezték. Noha néhány online kaszinó lehetővé teszi a pénzeszközök visszavonását az Instant EFT segítségével, ez a folyamat lassú lehet, és több napot is eltarthat.

Hogyan hasonlítja össze az azonnali EFT más fizetési módszereket

Az azonnali EFT csak egy a sok online kaszinókban elérhető fizetési módszerek közül. Így hasonlítja össze a többi népszerű fizetési módszerrel:

 • Bankkártyák: Míg a hitelkártyákat széles körben elfogadják az online kaszinókban, a személyazonosság -lopás és a csalás kockázatával járnak. Ezenkívül a dél -afrikai számos bank elutasíthatja a hitelkártya -tranzakciókat online szerencsejáték -célokra a szabályozási korlátozások miatt.
 • E-pénztárcák: Az olyan e-pénztárcák, mint a Neteller és a Skrill, népszerű fizetési módszerek az online kaszinókban, ám magas díjakat számíthatnak fel a betétekért és a visszavonásokért. Ezenkívül regisztrálnia kell egy számlára, és összekapcsolnia kell a bankszámlájára vagy a hitelkártyájára.
 • Bitcoin: A Bitcoin egy decentralizált, digitális valuta, amely biztonságos, névtelen és gyors. Ezt azonban nem fogadják el széles körben az online kaszinókban, és bitcoinokat kell birtokolniuk a betétek vagy a visszavonások elvégzéséhez.

Következtetés

Az Instant EFT megbízható, gyors és kényelmes fizetési módszer az online kaszinó betétekhez. Nagyon biztonságos, ingyenes, és kiküszöböli a hitelkártya vagy az e-pénztárca szükségességét. Lehet, hogy ez nem ideális a visszavonásokhoz, és csak Dél -Afrikában érhető el. Összességében, ha biztonságos és problémamentes fizetési módszert keres az online kaszinó játékhoz, akkor érdemes megfontolni az azonnali EFT-t.

Instant EFT Kaszinók: Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az azonnali EFT?

Az Instant EFT (elektronikus alapok átutalása) egy online fizetési módszer, amely lehetővé teszi az egyének számára, hogy azonnali kifizetéseket végezzenek közvetlenül a bankszámlájukról. Ezt a módszert széles körben használják Dél -Afrikában, és világszerte egyre népszerűbbé válik.

Az azonnali EFT biztonságos -e az online kaszinó betétekhez?

Igen, az Instant EFT biztonságos fizetési lehetőséget kínál az online kaszinó betétekhez. A fizetési módszer biztonságos titkosított technológiát használ a banki adatainak és személyes adatainak védelmére.

Használhatom az azonnali EFT -t az online kaszinó kivonására?

Általában az azonnali EFT csak a betétekre korlátozódik. Az online kaszinók általában megkövetelik a játékosokat, hogy más fizetési módszerrel, például banki transzferekkel vagy e-pénztárcákkal vonják vissza nyereményeiket.

Hogyan helyezhetek el egy online kaszinóba az azonnali EFT -vel?

Először keresse meg a kiválasztott online kaszinó pénztáros részét, és válassza az Instant EFT lehetőséget a fizetési módszerként. Írja be a befizetni kívánt összeget, és töltse ki a banki adatait. Miután ez befejeződött, felkérést kap a fizetés megerősítésére és engedélyezésére. Az alapokat azonnal letétbe helyezik a kaszinó számlájára.

Milyen díjak kapcsolódnak az azonnali EFT használatához az online kaszinó betétekhez?

Az azonnali EFT általában nem számít fel díjat a betétekért, de a banknak tranzakciós díjakkal járhat ehhez a fizetési módszerhez. Javasoljuk, hogy ellenőrizze a bankjával az esetleges díjakat.

Használhatok azonnali EFT -t az online kaszinó betétekhez a világ bármely pontjáról?

Nem, ebben az időben az azonnali EFT -t csak a dél -afrikai bankszámlával rendelkező személyek használhatják. Néhány nemzetközi kaszinó azonban azonnali EFT betéteket kínálhat a dél -afrikai játékosok számára.

Mi az a minimális betéti összeg, ha azonnali EFT -t használ?

A minimális betéti összeg a különböző online kaszinók között változik; A minimum azonban általában R25 körül van.

Mennyi időbe telik az azonnali EFT -vel való letétbe helyezés?

Az azonnali EFT betétek azonnal befejeződnek. Miután engedélyezte a kifizetést, az alapokat azonnal letétbe helyezik a kaszinó számlájára.

Az összes online kaszinó elfogadja -e az azonnali EFT -t fizetési módszerként?

Nem, nem minden online kaszinó fogadja el az azonnali EFT -t fizetési módszerként. Kérjük, ellenőrizze a kaszinó fizetési lehetőségeit, hogy elérhető -e az azonnali EFT. Ha nem áll rendelkezésre, keresse meg az egyéb biztonságos fizetési módszereket.