RTP Kaszinó

RTP Kaszinó

 • Titan Kaszinó
  Betéti módszerek:
  Transferencia Bancaria LocalEPSinstaDebitBitcoinTrustPay
  és több...
  Értékelés
  9.5
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig akár 200,00 euró és
  +18 | Csak új játékosok
 • Exclusive Kaszinó
  Betéti módszerek:
  VisaNetellerMasterCardBank Wire TransferinstaDebit
  és több...
  Értékelés
  9.6
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig 500 dollárig Table Games Welcome Bonus
  +18 | Csak új játékosok
 • DomGame Kaszinó
  Betéti módszerek:
  MasterCardNetellerChequeNetellerSkrill
  és több...
  Értékelés
  9.2
  Üdvözlő bónusz
  250% -os mérkőzési bónusz
  +18 | Csak új játékosok
 • GetSlots Kaszinó
  Betéti módszerek:
  SkrillNetelleriDebitNeosurfEcoPayz
  és több...
  Értékelés
  9.5
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig akár 500 euró + 100 ingyenes pörgetés, 1. betéti bónusz
  +18 | Csak új játékosok
 • Jackpot Capital Kaszinó
  Betéti módszerek:
  Paysafe CardNeosurfEcoPayzDiners Club InternationalSkrill
  és több...
  Értékelés
  9.8
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig akár 100 € -ig0 + 20 Spins, 1st Deposit Bonus
  +18 | Csak új játékosok

RTP mint kaszinó betét módszer: Átfogó áttekintés

Tartalomjegyzék

Az online kaszinók népszerűsége exponenciálisan nőtt az évek során. Ennek eredményeként növekedett a gyors, megbízható és biztonságos fizetési lehetőségek iránti kereslet. A legnépszerűbb fizetési módszerek között szerepel a hitel- és betéti kártyák, az e-pénztárca és a bankátutalások. Ugyanakkor egy viszonylag új fizetési módszer, amely a játékosok körében vonzódott, az RTP (visszatérés a játékoshoz). Ebben a cikkben az RTP -t mint kaszinó betét és visszavonási módszerként vizsgáljuk meg, beleértve annak előnyeit, hátrányait és azt, hogy hogyan hasonlítja össze az egyéb fizetési lehetőségeket.

Mi az RTP?

Mielőtt fizetési módszerként belemerülne az RTP -be, fontos megérteni, hogy mit jelent az RTP. Az RTP egy elméleti százalék, amely egy adott játékon felmerült pénzmennyiséget képvisel, amelyet a játék várhatóan az idő múlásával kifizet. Például, ha egy játékos 100 dollárt fogad el egy 96%-os RTP -vel rendelkező nyílásgépen, akkor számíthatnak arra, hogy az idő múlásával 96 dollárt kapnak. Noha az RTP elméleti, elképzelést ad a játékosoknak a győzelem esélyéről, ezért az online kaszinókban népszerűvé vált.

Az RTP előnyei és hátrányai mint kaszinó letéti módszer

Mint minden fizetési módszernél, vannak előnyei és hátrányai az RTP kaszinó betéti módszerként történő használatának. Íme néhány előnye és hátránya:

 • Előnyök:
 • Az RTP gyors és biztonságos, ami azt jelenti, hogy a tranzakciót valós időben dolgozják fel, és a kaszinó és a játékos között nem osztanak érzékeny pénzügyi adatokat.
 • A minimális és maximális befizetési összegek a kaszinótól függően változnak, de ez általában költséghatékony lehetőség a játékosok számára, mivel nincs további díj.
 • Az RTP a legtöbb országban világszerte elérhető, és ideális betéti módszer azoknak a játékosoknak, akik nem férnek hozzá más fizetési lehetőségekhez.
 • Hátrányok:
 • Míg az RTP -t széles körben elfogadják az online kaszinókban, nem minden kaszinó támogatja betét vagy visszavonási lehetőségként.
 • A megvonási idők általában lassabbak a többi fizetési lehetőséghez képest, és további díjak merülhetnek fel az RTP használatával történő befizetéshez.
 • Az RTP fizetési módját az online kereskedők nem használják széles körben, ami azt jelenti, hogy ez nem megfelelő az online vásárlásban részt vevő játékosok számára.

Az RTP összehasonlítása más fizetési lehetőségekkel

Az RTP és más fizetési lehetőségek összehasonlításakor számos tényezőt kell figyelembe venni, például a tranzakciós időket, a díjakat, a rendelkezésre állást és a biztonságot. Így állítja be az RTP más fizetési lehetőségeket.

 • Hitel- és betéti kártyák: A betéti és hitelkártyák népszerű fizetési módszer az online kaszinókban, elsősorban azért, mert könnyen használhatók és széles körben elfogadhatók. Biztonságos módot kínálnak a pénzeszközök átutalására, de gyakran magas díj ellenében. A visszavonások általában lassabbak az RTP -hez képest.
 • E-pénztárcák: Az olyan e-pénztárcák, mint a PayPal és a Skrill, népszerű fizetési módszer az online kaszinókban. Gyors betéteket és visszavonásokat kínálnak minimális díjakkal, de a rendelkezésre állás az ország alapján korlátozott lehet.
 • Bank átutalások: A banki transzferek egyértelmű módja a pénzeszközök átutalásának a számlák között, és gyakran nagyobb tranzakciókhoz használják őket. Miközben biztonságos átadási módszert kínálnak, lassúak lehetnek, és gyakran magas díjakkal rendelkeznek.

A legjobb kaszinók, amelyek elfogadják az RTP -t

Noha az RTP egyre népszerűbb, mint fizetési módszer, nem minden kaszinó kínál. Íme néhány a legjobb kaszinók, amelyek elfogadják az RTP -t:

 • Mr. Green
 • Tét
 • William Hill
 • 888 kaszinó
 • Bet365

Következtetés

Összességében az RTP kiváló fizetési módszer azoknak a játékosoknak, akik egyszerű, gyors és biztonságos módszert keresnek játékszámlájuk finanszírozására. Ahogy láttuk, jól illeszkedik a többi fizetési lehetőséghez, de vannak hátrányok, amelyeket figyelembe kell venni. Ennek ellenére, számos előnye mellett, nem meglepő, hogy egyre több online kaszinó fogadja el az RTP betéteket és a visszavonásokat.

RTP Kaszinók: Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az RTP?

Az RTP azt jelenti, hogy a "visszatérés a játékoshoz \", és egy kaszinó játékban elkövetett pénz százalékos arányának mérése, amelyet várhatóan visszafizetnek a játékosoknak az idő múlásával.

Az RTP megbízható módszer az online kaszinó betétekhez?

Az RTP nem fizetési módszer, hanem a játék kifizetési százalékának mérése. Ha azonban egy olyan online kaszinóban játszik, amelynek magas RTP -aránya van, akkor ez növelheti a győzelem esélyét.

Hogyan tudom megtudni egy kaszinó játék RTP -arányát?

Az RTP -kamatlábat a játék Paytable -ben vagy a játékinformációs szakaszban kell megjeleníteni. Ha nem találja meg az RTP -kamatot, akkor vegye fel a kapcsolatot a kaszinó ügyfélszolgálatával a segítségnyújtáshoz.

A magasabb RTP -kamatláb garantálja, hogy több pénzt nyerök?

Nem, a magasabb RTP -kamatláb nem garantálja, hogy több pénzt nyer. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy az idő múlásával a Wagered összegének nagyobb százalékát visszatérnek a játékosoknak. A győzelem még mindig a szerencsen alapul.

Mi az a jó RTP -arány egy kaszinó játékhoz?

A kaszinó játék jó RTP -aránya a 96%feletti. Ez azt jelenti, hogy minden 100 dollárért, legalább 96 dollárt várhatóan visszatérnek a játékosoknak az idő múlásával.

Van -e hátránya a magas RTP -kamatú játékok játékának?

A magas RTP -kamatú játékok gyakran alacsonyabb volatilitást mutatnak, ami azt jelenti, hogy a kifizetések kisebbek, de gyakoribbak. Lehet, hogy ez nem vonzó azoknak a játékosoknak, akik inkább a nagyobb, ritkábban kifizetéseket részesítik előnyben.

Használhatom az RTP -díjakat annak kiválasztására, hogy melyik kaszinóban játszik?

Használhatja az RTP -díjakat a különféle kaszinók és játékuk összehasonlításához. Ez azonban nem az egyetlen tényező, amelyet figyelembe kell venni, amikor kiválasztja, hol játszik. Más tényezőket, például a játékfajtát, a bónusz ajánlatokat és az ügyfélszolgálatot is figyelembe kell venni.