Vipps Kaszinó

Vipps Kaszinó

 • Reel Emperor Kaszinó
  Betéti módszerek:
  Perfect MoneyNetellerMasterCardQIWIWebMoney
  és több...
  Értékelés
  9.3
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig 500 € - az 1. betéten
  +18 | Csak új játékosok
 • Winner Kaszinó
  Betéti módszerek:
  ClickandBuyVisaDankortUkashNeteller
  és több...
  Értékelés
  9.4
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig 200 dollárig
  +18 | Csak új játékosok
 • Videoslots Kaszinó
  Betéti módszerek:
  instaDebitEntropayPaysafe CardTrustlyVoucher
  és több...
  Értékelés
  9.7
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig 500 dollárig
  +18 | Csak új játékosok
 • Kosmonaut Kaszinó
  Betéti módszerek:
  EthereumNetellerPaysafe CardNeosurfSkrill
  és több...
  Értékelés
  9.1
  Üdvözlő bónusz
  50 bónusz pörgetés a Yak, Yeti és a Roll Slot Betsoft -on a regisztrációval + 200% Match Bonu Bonu
  +18 | Csak új játékosok
 • Savarona Kaszinó
  Betéti módszerek:
  Paysafe CardSkrillInteracPaysafe CardEthereum
  és több...
  Értékelés
  9.5
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig 400 dollárig
  +18 | Csak új játékosok

VIPPS: Megbízható fizetési módszer az online kaszinók számára

Tartalomjegyzék

A VIPPS egy mobil fizetési megoldás, amelyet 2015 -ben Norvégiában indítottak. Azóta az országban az egyik legnépszerűbb módszer lett az országban, több mint 3,7 millió felhasználóval. A VIPPS lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen és biztonságosan átadják a pénzeszközöket más személyeknek és vállalkozásoknak, csak a mobiltelefonszámuk felhasználásával.

Az online kaszinókkal kapcsolatban a VIPPS kényelmes és gyors módot kínál a betétek és a kivonások elvégzésére. Sok kaszinó most elfogadja a VIPPS -t fizetési módszerként, ami azt jelenti, hogy a játékosok könnyen átutalhatnak pénzeszközöket bankszámlájukról a kaszinó számlájára anélkül, hogy bármilyen hitelkártya -adatot vagy más személyes információt be kellene írniuk.

A VIPPS befizetési módszerként történő használatának előnyei

Az online kaszinó fiók finanszírozására a VIPPS használatának egyik legnagyobb előnye a tranzakció sebessége. Mivel a VIPPS -fizetéseket azonnal feldolgozzák, szinte azonnal elkezdheti a kedvenc játékokat. Ez különösen akkor hasznos, ha siet, vagy gyors betétet szeretne tenni egy játék során.

A VIPPS szintén nagyon biztonságos és biztonságos fizetési módszer. Mivel a VIPPS, például a hitelkártya -számok vagy a banki részletek használatakor nem kell beírnia semmilyen érzékeny információt, nincs kockázata a személyes adatainak ellopásának. Ezenkívül a VIPPS titkosítja az összes tranzakciót annak biztosítása érdekében, hogy azok magántulajdonban maradjanak és bizalmas maradjanak.

 • Gyors és egyszerű betétek
 • Nincs szükség érzékeny információk megosztására
 • Magas szintű biztonság
 • Népszerű és megbízható fizetési módszer

A VIPPS használata a nyeremények visszavonására

A VIPPS sok online kaszinóban is felhasználható visszavonási módszerként. Ha nyert egy kis pénzt a kedvenc kaszinójátékok lejátszása közben, akkor könnyen kérhet visszavonást a VIPPS -fiókjába. A visszavonás feldolgozása után megkapja a VIPPS -egyenlegben található pénzeszközöket, amelyeket ezután átruházhat a bankszámlájára, vagy felhasználható más online kereskedőknél történő vásárláshoz.

A VIPPS kivonásokhoz való felhasználásának fő előnye ismét a tranzakció sebessége. Általában a VIPPS visszavonásait 24 órán belül feldolgozzák, ami azt jelenti, hogy nem kell sokáig várnia, hogy megkapja a nyereményét. Ezenkívül, mivel a VIPPS mobil fizetési megoldás, az okostelefonról könnyen elérheti egyenlegét, és a pénzeszközöket felhasználhatja más kereskedőknél történő fizetések vagy átutalások elvégzésére.

 • Gyors visszavonások
 • Könnyű hozzáférés a pénzeszközökhöz mobilalkalmazáson keresztül
 • Nincs további díj a visszavonásokról

Hogyan kezdje el a VIPPS -ekkel

A VIPPS használatának megkezdéséhez fizetési módszerként az online kaszinókban először be kell állítania egy fiókot. Ezt megteheti a VIPPS mobilalkalmazás letöltésével az App Store -ból vagy a Google Play -ból, és befejezheti a regisztrációs folyamatot. A VIPPS -fiókot összekapcsolnia kell a bankszámlájával, és ellenőriznie kell személyazonosságát, mielőtt elkezdené a Szolgáltatás használatát.

Miután beállította a VIPPS -fiókját, pénzeszközöket adhat hozzá bankszámláján vagy hitelkártyájához. Ezután, amikor egy online kaszinóban befizetni szeretne, egyszerűen válassza ki a VIPPS -t fizetési módszerként, és kövesse az utasításokat a tranzakció befejezéséhez.

Következtetés

A VIPPS egy biztonságos, biztonságos és kényelmes fizetési módszer, amely jól illeszkedik az online kaszinó játékosokhoz. A gyors betétekkel és a visszavonásokkal nem kell meg kell osztania az érzékeny információkat és a könnyű hozzáférést egy mobilalkalmazáson keresztül, a VIPPS egyre népszerűbb választássá válik az online játék világában. Akár tapasztalt játékos, akár kezdő vagy, a VIPPS -t határozottan érdemes megfontolni, ha gyors és megbízható módot keres az online kaszinó fiókjának finanszírozására.

Vipps Kaszinók: Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az a VIPPS?

A VIPPS egy olyan mobil fizetési alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pénzt átutaljanak bankszámlájukról a kereskedőknek és más felhasználóknak digitálisan.

Használhatom a VIPPS -t az online kaszinókba történő letétbe?

Igen, sok online kaszinó lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a VIPPS -t fizetési módszerként befizethessék a pénzeszközöket.

Biztonságos -e a VIPPS -t az online kaszinókba történő befektetéshez?

Igen. A VIPPS nagyon komolyan veszi a biztonságot, és több titkosítási réteggel használja a felhasználói adatok és a tranzakciók védelmét.

Van -e díj a VIPPS használatáért az online kaszinókban?

Ez az online kaszinótól függ. Egyes kaszinók kis díjat számíthatnak fel a VIPPS fizetési módszerként történő használatáért.

Mennyi ideig tart a betétek feldolgozása a VIPPS segítségével?

A VIPPS -sel készített betéteket általában azonnal feldolgozzák, így az online kaszinó játékosok gyors és kényelmes fizetési lehetősége.

Van -e korlátozás arra, hogy mennyit tudok letétbe helyezni a VIPPS használatával?

Ez az online kaszinótól függ. Egyes kaszinóknak betéti korlátai lehetnek a VIPPS tranzakciókra, mások nem.

Visszavonhatom a nyereményeimet a VIPPS segítségével?

Ez az online kaszinótól függ. Egyes kaszinók lehetővé teszik a VIPPS használatát, míg mások megkövetelhetik, hogy a játékosok eltérő fizetési módszert alkalmazzanak.

Milyen norvég bankok támogatják a VIPPS -t?

Norvégia legtöbb nagy bankja támogatja a VIPPS -t, beleértve a DNB -t, a SpareBank 1 -et, a Nordea -t és a Danske Bankot.