Money Transfer Kaszinó

Money Transfer Kaszinó

 • SportingBet Kaszinó
  Betéti módszerek:
  ComepayNetellerMaestroLAVA paySofort
  és több...
  Értékelés
  9.6
  Üdvözlő bónusz
  200% -ig és 300 dollárig
  +18 | Csak új játékosok
 • Box24 Kaszinó
  Betéti módszerek:
  Paysafe CardPOLiEcoPayzMasterCardNeteller
  és több...
  Értékelés
  9.2
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig 200 dollárig
  +18 | Csak új játékosok
 • Spartan Slots Kaszinó
  Betéti módszerek:
  EthereumSkrillQIWINetellerPOLi
  és több...
  Értékelés
  9.8
  Üdvözlő bónusz
  200% -ig 200% -ig
  +18 | Csak új játékosok
 • Golden Euro Kaszinó
  Betéti módszerek:
  NeosurfVisaMoney TransferPaysafe CardBank Wire Transfer
  és több...
  Értékelés
  9.2
  Üdvözlő bónusz
  200% -ig akár 1 000 euró
  +18 | Csak új játékosok
 • 7Reels Kaszinó
  Betéti módszerek:
  EcoPayzNetelleriDEALBank Wire TransferNeosurf
  és több...
  Értékelés
  9.8
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig 500 dollárig
  +18 | Csak új játékosok

Pénzátutalás mint kaszinó betét módszer

Tartalomjegyzék

Sok online kaszinó játékos számára a betéti és visszavonási módszerek rendelkezésre állása fontos tényező a kaszinó kiválasztásában. Míg a hitel- és betéti kártyákat széles körben elfogadják, egyes játékosok inkább alternatív módszereket, például pénzátutalásokat használnak. Ebben a cikkben közelebbről megvizsgáljuk a pénzátutalást kaszinó betétként és visszavonási módszerként, beleértve annak előnyeit és hátrányait.

Mi a pénzátutalás?

A pénzátutalás olyan fizetési módszer, amely lehetővé teszi az egyének számára, hogy pénzt küldjenek egy másik személynek vagy vállalkozásnak. Ez különféle módszerekkel, például bankátutalás, Western Union vagy Moneygram segítségével is megtehető. Az online kaszinókkal összefüggésben a pénzátutalást gyakran használják azok a játékosok, akik nem rendelkeznek hitelkártyával, vagy akik inkább a szerencsejáték -tranzakcióikat elkülönítik a többi pénzügyi tevékenységüktől.

A pénzátutalások általában díjakat vonnak maguk után, amelyek az elküldött összegtől és az alkalmazott módszertől függően változhatnak. Néhány online kaszinó további díjakat számíthat fel a pénzátutalás betét vagy visszavonási módszerként történő felhasználásáért.

 • Előnyök:
  • A játékosok használhatók hitelkártyás nélkül
  • A névtelenség szintjét kínálja, és elősegíti a szerencsejáték -tranzakciók elkülönítését az egyéb pénzügyi tevékenységektől
  • A kifizetéseket készpénzben lehet fizetni, így ez jó lehetőség azoknak a játékosoknak, akik nem akarják használni a bankszámlájukat vagy hitelkártyájukat
 • Hátrányok:
  • A díjak magasabbak lehetnek, mint más betéti módszerek
  • Egyes kaszinók nem kínálhatnak pénzátutalást betétként vagy visszavonási lehetőségként
  • Hosszabb ideig tarthat, amíg a pénzeszközök jóváírják a játékos számlájára, mint más módszerek

Pénzátutalás használata az online kaszinókban

A pénzátutalás befizetési módszerként történő felhasználásához egy online kaszinóban a játékosoknak először meg kell találniuk a kaszinó fizetési adatait. Ez általában a kaszinó webhelyén található, vagy az ügyfélszolgálat kapcsolatfelvételével. A játékosnak ezután kapcsolatba kell lépnie a pénzátutalási szolgáltatóval az átruházás kezdeményezéséhez, és megadnia a szükséges információkat a tranzakció befejezéséhez.

Miután az átadás befejeződött, a játékosnak meg kell adnia az átutalási visszaigazolási információkat a kaszinóba. A pénzeszközöket ezután néhány napon belül kell jóváírni a játékos számlájára, a kaszinó és a pénzátutalási szolgáltatótól függően. Egyes kaszinóknak további dokumentációt igényelhetnek, például azonosítás, az átadás feldolgozása előtt.

Visszavonások pénzátutalás útján

A pénzátutaláson keresztüli kivonások hasonló módon működnek, amikor a játékos kapcsolatba lép a kaszinóval, hogy megindítsa a visszavonást, majd megadja a szükséges információkat a pénzátutalási szolgáltatónak. A kivonások azonban hosszabb ideig tarthatnak a feldolgozáshoz más módszerekhez képest, és a díjak is magasabbak lehetnek.

 • Előnyök:
  • Alternatív visszavonási módszert kínál azoknak a játékosoknak, akik nem tudnak más lehetőségeket használni
  • Használhatók azok a játékosok, akiknek nincs bankszámlája vagy hitelkártyája
  • Jó lehetőség lehet a nagyobb visszavonásokhoz
 • Hátrányok:
  • A díjak magasabbak lehetnek, mint a többi visszavonási módszer
  • A visszavonások hosszabb ideig tarthatnak a feldolgozáshoz, összehasonlítva más módszerekkel
  • Néhány kaszinó nem kínál pénzátutalást visszavonási lehetőségként

Biztonság és biztonság pénzátutalással

A pénzátutalás biztonságos és biztonságos fizetési módszer lehet, mindaddig, amíg a játékosok megteszik a szükséges óvintézkedéseket. Fontos, hogy jó hírű pénzátutalási szolgáltatókat használjon, és csak pénzt küldjön meg megbízható forrásokba. A játékosoknak is ügyelniük kell arra, hogy a tranzakciós adataikat és a visszaigazolási számokat biztonságban tartsák, mivel ez az információ felhasználható az alapok elérésére.

Következtetés

A pénzátutalás jó lehetőség lehet az online kaszinó játékosok számára, akiknek nincs bankszámlája vagy hitelkártyája, vagy akik inkább a szerencsejáték -tranzakcióikat elkülönítik más pénzügyi tevékenységektől. Fontos azonban, hogy tisztában legyen a díjakkal és a potenciális feldolgozási idővel, valamint a biztonsági szempontokkal. Mielőtt a pénzátutalást betét vagy visszavonási módszerként használnák, a játékosoknak meg kell ismerkedniük a választott kaszinó és a pénzátutalási szolgáltató sajátosságaival.

Money Transfer Kaszinók: Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az a pénzátutalás betéti módszerként az online kaszinókban?

A pénzátutalás lehetővé teszi a játékosok számára, hogy pénzt közvetlenül a kaszinó számlájára letétbe helyezzenek egy olyan átutalási szolgáltatás segítségével, mint a Western Union vagy a MoneyGram. A folyamat magában foglalja az átutalási ügynök személyi látogatását, hogy a pénzeszközöket a kaszinó kijelölt számlájára küldje.

Milyen előnyei vannak a pénzátutalási kaszinók használatának?

Az egyik előnye az, hogy a játékosok nagy összegeket tudnak befizetni, ami más módszerekkel nem lehetséges. Ezenkívül a pénzátutalás biztonságos és megbízható módja annak, hogy fizikai készpénzt részesüljenek.

Van -e korlátozás a pénzátutalás kaszinó betét módszerként történő felhasználására?

Igen, vannak bizonyos korlátozások, például az átadási szolgáltatás által felszámított magas díjak, valamint a tranzakciós idő hosszabb lehet, mint más fizetési módszerek. Ezenkívül nem minden online kaszinó fogadja el ezt a fizetési módszert, tehát a játékosoknak előzetesen ellenőrizniük kell a kaszinót.

A pénzátutalás biztonságos -e a kaszinó befizetésekor?

Igen, ez egy biztonságos módszer a kaszinó betétek készítésére. A pénzt személyesen átutalják, és az átadási ügynök ellenőrzi a feladó és az alapok kedvezményezettje. Ezenkívül az átviteli szolgáltatás titkosítást használ az összes tranzakció védelmére.

Mi a pénzátutalás felhasználása az online kaszinókban?

A játékosoknak először meg kell tudniuk, hogy melyik pénzátutalási szolgáltatás a választott kaszinó támogatja. A következő lépés magában foglalja az átutalási ügynök személyi látogatását, hogy a pénzeszközöket a kaszinó kijelölt számlájára küldje. A pénzeszközök beérkezése után a játékos kaszinó számláját jóváírják.

Milyen díjak kapcsolódnak a pénzátutalás betéti módszerként történő felhasználásához az online kaszinókban?

A díjak az elküldött összegtől és az alkalmazott átutalási szolgáltatástól függően változnak. Általában a díjak magasabbak, mint más fizetési módszerek, például e-pénztárca vagy hitelkártyák. Néhány online kaszinó azonban díj -visszatérítést vagy bónuszt kínál azoknak a játékosoknak, akik ezt a fizetési módszert használják.

Visszavonhatom a nyereményeimet az online kaszinók pénzátvitelével?

Ez a kaszinó visszavonási politikájától függ. Egyes kaszinók megengedhetik a kivonást a pénzátutalás révén, míg mások nem. A játékosoknak ellenőrizniük kell a választott kaszinójukat, hogy meghatározzák, milyen visszavonási módszerek állnak rendelkezésre.

Milyen egyéb fizetési módszereket tudok használni az online kaszinókba történő pénzbehelyezéshez, ha a pénzátutalást nem fogadják el?

Számos más fizetési módszer is elérhető, például e-pénztárcák, hitelkártyák, előre fizetett kártyák és bankátutalások. A játékosoknak ellenőrizniük kell a választott kaszinójukat, hogy meghatározzák, milyen fizetési módszereket fogadnak el.