QIWI Kaszinó

QIWI Kaszinó

 • Box24 Kaszinó
  Betéti módszerek:
  Paysafe CardPOLiEcoPayzMasterCardNeteller
  és több...
  Értékelés
  9.2
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig 200 dollárig
  +18 | Csak új játékosok
 • Titan Kaszinó
  Betéti módszerek:
  Transferencia Bancaria LocalEPSinstaDebitBitcoinTrustPay
  és több...
  Értékelés
  9.5
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig akár 200,00 euró és
  +18 | Csak új játékosok
 • All Wins Kaszinó
  Betéti módszerek:
  BoletoVisaiDEALGiroPayTrustly
  és több...
  Értékelés
  9.9
  Üdvözlő bónusz
  250% -ig akár 1 500 + 25 Extra pörgetés
  +18 | Csak új játékosok
 • Wild Tokyo Kaszinó
  Betéti módszerek:
  SticPayMasterCardTrustlyNeosurfInterac
  és több...
  Értékelés
  9.9
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig akár €/100 dollár + 100 bónusz pörgetés, 1. betéti bónusz + 100 Bonus Spins
  +18 | Csak új játékosok
 • Spartan Slots Kaszinó
  Betéti módszerek:
  EthereumSkrillQIWINetellerPOLi
  és több...
  Értékelés
  9.8
  Üdvözlő bónusz
  200% -ig 200% -ig
  +18 | Csak új játékosok

Qiwi: Kényelmes kaszinó letét és elvonási módszer

Tartalomjegyzék

Ahogy az online kaszinók egyre népszerűbbé válnak, a biztonságos és megbízható betéti és visszavonási módszerek iránti igény is. Az egyik ilyen módszer, amely az utóbbi években népszerűvé vált, a Qiwi, egy orosz fizetési szolgáltató, amely kényelmes és biztonságos módot kínál az online kaszinókból származó pénzeszközök letétbe helyezésére és visszavonására.

Ha fontolóra veszi a QiWI használatát kaszinó betétként és visszavonási módszerként, akkor itt kell tudnia annak tulajdonságait és előnyeit.

Hozzáférhetőség és kényelem

A QiWI használatának egyik fő előnye az elérhetőség és a kényelem. A Qiwi több mint 21 millió felhasználó hálózatával rendelkezik Oroszországban, Ukrajnában, Kazahsztánban, Fehéroroszországban és más országokban, így a régió egyik legszélesebb körben alkalmazott fizetési rendszere.

A QiWI segítségével különféle módszerekkel finanszírozhatja a kaszinó fiókját, beleértve a bankátutalásokat, a hitel- és betéti kártyákat, valamint az e-pénztárcákat. Ez a rugalmasság megkönnyíti a játékosok számára a betétek és a kivonások gyors és egyszerű elvégzését.

 • A QiWI 24 órán keresztül elérhető, lehetővé téve a tranzakciók elvégzését nappali vagy éjjel.
 • A pénzeszközök kaszinó számlájára a QIWI-n keresztül történő letétbe helyezése egyértelmű és gondtalan.
 • A QIWI olyan mobilalkalmazást kínál, amely lehetővé teszi a fiók kezelését és a telefonszámon vagy a táblagépről történő fizetéseket.

Biztonság

Az online tranzakciókkal kapcsolatban a biztonság rendkívül fontos. A QIWI komolyan veszi a biztonságot, és számos intézkedést hajt végre a felhasználók személyes és pénzügyi adatainak védelme érdekében.

A QIWI az ​​SSL titkosítást használja az adatok védelmére az online tranzakciók során, és két tényezői hitelesítést is kínál a hozzáadott biztonság érdekében. Ezenkívül a QIWI -nek van egy dedikált biztonsági csoportja, amely figyelemmel kíséri a gyanús tevékenységekre vonatkozó tranzakciókat a csalás megelőzése érdekében.

Ezenkívül a QiWI használata kiküszöböli a banki adatainak megosztásának szükségességét az online kaszinóval, csökkentve a személyazonosság -lopás és a csalás kockázatát.

Betét és visszavonási korlátok

Mint minden fizetési rendszer, a QIWI bizonyos korlátokat ír elő az online kaszinók betéteire és kivonására. Ezek a korlátok azonban általában magasabbak, mint a többi fizetési módszer által előírtak, így a QIWI vonzó lehetőséget jelent a magas görgőkhöz.

 • Minimális betét: Az online kaszinótól függően változik, de általában 5 és 20 dollár között mozog.
 • Legfeljebb letét: az online kaszinótól függően változik, de általában 1000 és 5000 dollár között mozog.
 • Visszavonási korlát: Az online kaszinótól függően változik, de általában 1000 és 10 000 dollár között mozog tranzakciónként.

Következtetés

Ha kényelmes, biztonságos és széles körben elfogadott fizetési módszert keres online kaszinó tranzakcióihoz, akkor a QiWi -t határozottan érdemes megfontolni. Hozzáférhetősége, rugalmassága, valamint a magas betéti és visszavonási korlátok vonzó lehetőséget kínálnak minden szintű játékosok számára. Ugyanakkor, mint minden fizetési rendszernél, fontos, hogy a Feltételeket gondosan olvassa el, és megismerje magát bármilyen díjjal vagy korlátozással, mielőtt elkezdené.

QIWI Kaszinók: Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az a Qiwi?

A QIWI egy olyan fizetési rendszer, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy elektronikus fizetéseket végezzenek, átutaljanak az alapok és a számlák online.

Használhatom a qiwi -t betétek készítésére online kaszinókban?

Igen, a QiWI -t fizetési módszerként fogadják el sok online kaszinóban, lehetővé téve a játékosok számára, hogy betéteket készítsenek, és a QiWI -számlájuk segítségével visszavonják a pénzeszközöket.

Biztonságos -e használni a Qiwi -t az online kaszinókban?

Igen, a QIWI magas biztonságú szabványokkal rendelkezik, és titkosítást és más fejlett technológiákat használ a felhasználói adatok védelmére. Ezenkívül az összes tranzakciót biztonságosan feldolgozzák annak biztosítása érdekében, hogy a személyes és a pénzügyi információk bizalmasak maradjanak.

Meg kell készítenem egy QiWI -fiókot az online kaszinókban való felhasználáshoz?

Igen, létrehoznia kell egy QIWI -fiókot, mielőtt felhasználhatja azt betétek készítésére. Ez egy egyszerű folyamat, amely magában foglalja a személyes és pénzügyi információk benyújtását, és miután a fiókját ellenőrizte, hozzáadhat pénzeszközöket és elkezdheti az átutalásokat.

Milyen díjak társulnak a QiWI használatához az online kaszinókban?

A QIWI kis díjat számít fel a szolgáltatások igénybevételéért, amely a végrehajtott tranzakció típusától és más tényezőktől függően változik. Kérjük, ellenőrizze a QIWI weboldalát, vagy konzultáljon online kaszinójával, hogy meghatározza a fiókjára vonatkozó konkrét díjakat.

Mennyi ideig tart, amíg a Qiwi betéteket jóváírják az online kaszinó számlámra?

A QiWI betéteket azonnal feldolgozzák, és az alapokat a tranzakció elvégzésétől számított perceken belül kell jóváírni az online kaszinó számlájára.

Van -e maximális összeg, amelyet a QiWI használatával letétbe helyezhetek az online kaszinókban?

A qiwi segítségével lerakható maximális összeg az online kaszinó politikájától függően változik. Általában a legtöbb kaszinó korlátozza azt az összeget, amelyet egyetlen tranzakció során át lehet adni, de a korlátok általában elég magasak ahhoz, hogy a legtöbb játékos igényét kielégítsék.

Visszavonhatok pénzeszközöket a qiwi használatával az online kaszinókban?

Igen, sok online kaszinó támogatja a Qiwi kivonását, de először ellenőrizze, hogy ez a lehetőség elérhető -e a kaszinóban. A pénzeszközök visszavonásának folyamata a QiWI használatával egyértelmű, és ugyanazokat a lépéseket kell követnie, mint a betétet.