Kassa Kaszinó

Kassa Kaszinó

 • Zig Zag 777 Kaszinó
  Betéti módszerek:
  QIWITetherEPSMultibancoBitcoin Cash
  és több...
  Értékelés
  9.9
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig 500 dollárig
  +18 | Csak új játékosok
 • Jet Kaszinó
  Betéti módszerek:
  LitecoinBeelineVisaBitcoinTele2
  és több...
  Értékelés
  9.2
  Üdvözlő bónusz
  Red Dog 225% -ig 12 250 dollárig
  +18 | Csak új játékosok
 • Winner Kaszinó
  Betéti módszerek:
  ClickandBuyVisaDankortUkashNeteller
  és több...
  Értékelés
  9.4
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig 200 dollárig
  +18 | Csak új játékosok

Kassa mint kaszinó betét módszer - átfogó áttekintés

Tartalomjegyzék

Az online kaszinók a befizetési és visszavonási lehetőségeket kínálják, és a Kassa a játékosok körében a legnépszerűbbek. Ez a fizetési szolgáltató ideális az orosz játékosok számára, akik biztonságos és megbízható módot akarnak a kaszinó számlájának finanszírozására. Ebben a felülvizsgálatban közelebbről megvizsgáljuk a Kassa és annak előnyeit, mint kaszinó betét módszert.

Mi az a kassa?

A Kassa egy fizetési szolgáltató, amely elsősorban az orosz piacra szolgál. 2013 -ban alapították, és a Qiwi, a vezető orosz online fizetési szolgáltató tulajdonában van. A Kassa lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különféle szolgáltatásokért fizetjenek, ideértve az online kaszinókat, a QiWI pénztárca egyenlegét, hitel- vagy betéti kártyáját, vagy vezeték átutalását közvetlenül a bankszámlájukról.

A Kassa felhasználóbarát felületet és gyors fizetési feldolgozási időt kínál, így kényelmes fizetési módszert jelent az online kaszinó játékosok számára. A Kassa a legfelső szintű biztonsági intézkedéseket is biztosítja a felhasználók személyes és pénzügyi adatainak védelme érdekében.

 • A Kassa lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különféle fizetési módszerekkel, beleértve a bankátutalásokat, a QIWI Wallet -et, valamint a Visa és a Mastercard Betét vagy a hitelkártyákat, letétbe helyezik és visszavonják a pénzeszközöket.
 • A Kassa gyors tranzakciós feldolgozási időket biztosít, lehetővé téve a játékosok számára, hogy percek alatt befizethessék a pénzeszközöket a kaszinó számlájára.
 • A Kassa fejlett biztonsági intézkedéseket alkalmaz a felhasználók pénzügyi és személyes adatainak védelmére, ideértve az SSL titkosítást és a 3D biztonságos technológiát.
 • A Kassa 24 órás ügyfélszolgálatot nyújt, és különféle módszerekkel érhető el, beleértve az e -mailt, a telefonot és az élő csevegést.

A kassa mint kaszinó -letéti módszer értékei

A Kassa számos értéket kínál kaszinó betét módszerként, így sok online kaszinó játékos számára előnyben részesített fizetési lehetőség. Íme a Kassa néhány fő értéke:

1. Biztonság:A Kassa a legújabb technológiákat használja a felhasználók pénzügyi és személyes adatainak biztosítására. Fizetési feldolgozó rendszerük PCI DSS tanúsítvánnyal rendelkezik, és az összes pénzügyi tranzakciót SSL titkosítással dolgozják fel. A Kassa a 3D Secure technológiát is használja a felhasználók személyazonosságának ellenőrzésére, amely további biztonsági réteget biztosít a fizetési rendszerükhöz.

2. Kényelem:A Kassa zökkenőmentes fizetési élményt nyújt, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy letétbe helyezzék és kivonják a pénzeszközöket a preferált fizetési módszerükkel. A Kassa támogatja a különféle fizetési lehetőségeket, ideértve a bankátutalásokat, a QiWI Wallet -et, valamint a Visa és a MasterCard Betét vagy a Hitelkártyákat. A felhasználók könnyen nyomon követhetik fizetési előzményeiket és hozzáférhetnek a fizetési részletekhez a Kassa -fiókjukon keresztül.

3. Sebesség:A Kassa gyors fizetési feldolgozási időket kínál, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy azonnali befizetést kapjanak a kaszinó számlájára. A Kassa a gyors visszavonási időket is biztosítja azoknak a felhasználóknak, akik készpénzt akarnak fizetni a nyereményükhöz.

4. Elérhetőség:A Kassa kiterjedt partnerek hálózatot biztosít, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy különféle kereskedőkkel, beleértve az online kaszinókat is, különböző helyszíneken tranzakciót folytathassanak. A Kassa szintén elérhető 24 órás napon, a felhasználók számára rugalmasságot biztosítva, hogy bármikor kifizetéseket végezzen.

Hogyan lehet Kassa felhasználni pénzeszközöket egy kaszinóba

A Kassa felhasználása a pénzeszközök kaszinó számlájára történő befizetésére egyértelmű folyamat. Itt vannak az érintett lépések:

1. lépés:Jelentkezzen be az online kaszinóba, ahol pénzeszközöket szeretne befizetni.

2. lépés:Keresse meg a „pénztáros” részt, és válassza ki a Kassa preferált fizetési módszerét.

3. lépés:Írja be a letétbe helyezni kívánt összeget, és adja meg a Kassa -fiók adatait, beleértve a QiWI pénztárca -fiókját, a hitel- vagy betéti kártya adatait, vagy a bankutalási adatokat.

4. lépés:Erősítse meg a kifizetést, és várja meg, amíg a betét tükrözi a kaszinó számláján. A fizetési feldolgozási idő változó, de általában néhány percet vesz igénybe.

Hogyan lehet a kassa felhasználni a pénzeszközök kivonását egy kaszinóból

A pénzeszközök visszavonása a kaszinóból a Kassa használatával ugyanolyan egyszerű, mint a pénzeszközök letétbe helyezése. Így kell csinálni:

1. lépés:Jelentkezzen be az online kaszinóba, ahol pénzeszközöket szeretne visszavonni.

2. lépés:Keresse meg a „pénztáros” részt, és válassza ki a Kassa preferált visszavonási módszerét.

3. lépés:Írja be a visszavonni kívánt összeget, és adja meg a Kassa -fiók adatait, beleértve a QIWI pénztárca -számlát, a hitel- vagy betéti kártya adatait, vagy a bankutalási részleteket.

4. lépés:Erősítse meg a kifizetést, és az alapokat átadják a Kassa számlájára. A visszavonások feldolgozási ideje változó, de általában 1-3 munkanapon belül tart.

Következtetés

A Kassa egy megbízható és biztonságos fizetési szolgáltató, amely számos értéket kínál kaszinó betét módszerként. Támogatja a különféle fizetési lehetőségeket, gyors tranzakciós feldolgozási időt biztosít, és 24 órás napon elérhető. A Kassa szintén nagyon felhasználóbarát, megkönnyítve az online kaszinókból származó pénzeszközök letétbe helyezését és visszavonását. Figyelembe véve az általa kínált értékeket, nyilvánvaló, hogy Kassa kiváló lehetőség az online kaszinó játékosok számára Oroszországban.

Kassa Kaszinók: Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az a kassa?

A Kassa egy kaszinó betéti módszer, amely az oroszországi játékosok számára elérhető. Ez lehetővé teszi a játékosok számára, hogy mobiltelefon -egyenlegeikkel betéteket készítsenek a kaszinó -fiókjukba.

Hogyan működik Kassa?

A játékosoknak egyszerűen ki kell választaniuk a Kassa -t preferált fizetési módszert a kaszinóban, beírniuk a letétbe helyezni kívánt összeget, és megerősíteniük kell a fizetést a mobiltelefonjuk segítségével. A letét azonnal hozzáadódik a kaszinó számlájához.

Regisztrálnom kell Kassa?

Nem, nem kell regisztrálni Kassara. Mindaddig, amíg van egy mobiltelefonja egy orosz SIM -kártyával, a Kassa felhasználásával betéteket készíthet a résztvevő kaszinókban.

Van -e díj a Kassa használatáért?

Nincs díj a Kassa felhasználásáért a kaszinóba történő befektetéshez. Néhány mobilszolgáltató azonban díjat számíthat fel az SMS -üzenetekért, ezért a legjobb, ha a mobilszolgáltatónál ellenőrizze a lehetséges díjakat.

Mennyire biztonságos Kassa?

A Kassa SSL titkosítást használ annak biztosítása érdekében, hogy minden kifizetés biztonságos legyen. Ezenkívül a játékosoknak nem kell személyes vagy pénzügyi információt beírniuk a Kassa használatához, így biztonságos és biztonságos fizetési módszert jelentenek a kaszinóba történő letétbe helyezéshez.

Melyik kaszinók fogadják el Kassa -t?

Nem minden kaszinó fogadja el a Kassa fizetési módszert, de sok jó hírű online kaszinó van. Ellenőrizze a választott kaszinót, hogy megnézze -e Kassa letéti módszerként.

Mekkora a minimális befizetési összeg Kassa -val?

A Kassa -val végzett minimális befizetési összeg a kaszinótól függően változhat, de általában körülbelül 100 rubel.

Visszavonhatom a nyereményeimet a Kassa segítségével?

Nem, sajnos Kassa csak betétekhez érhető el. Kiválasztania kell egy alternatív kivonási módszert a nyeremények készpénzének kiszámításához.