Cryptocurrency Kaszinó

Cryptocurrency Kaszinó

 • Bet24Star Kaszinó
  Betéti módszerek:
  EutellerNeosurfMasterCardOnline Bank TransferSofort
  és több...
  Értékelés
  9.6
  Üdvözlő bónusz
  100% üdvözlő bónusz, legfeljebb 3500 euró + 50 ingyenes pörgetés
  +18 | Csak új játékosok
 • 24Slots Kaszinó
  Betéti módszerek:
  CashtoCodeNetellerPaysafe CardeZeeWalletMasterCard
  és több...
  Értékelés
  9.3
  Üdvözlő bónusz
  Win777: 100% -ig 200 €
  +18 | Csak új játékosok
 • Palm Slots Kaszinó
  Betéti módszerek:
  MiFinitySofortCryptoCurrencySkrillJeton
  és több...
  Értékelés
  9.8
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig 120 €/$+120 ingyenes pörgetés a Cowboys Gold számára
  +18 | Csak új játékosok
 • JustBit Kaszinó
  Betéti módszerek:
  LitecoinBitcoin CasheZeeWalletDogecoinFlexepin
  és több...
  Értékelés
  9.6
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig akár 300 dollárig
  +18 | Csak új játékosok
 • Cashalot.bet Kaszinó
  Betéti módszerek:
  Paysafe CardMuchBetterMasterCardMuchBetterEcoPayz
  és több...
  Értékelés
  9.7
  Üdvözlő bónusz
  200% -ig 500 € - üdvözlő bónusz
  +18 | Csak új játékosok

A kriptovaluta, mint kaszinó lerakódási módszer előnyei és hátrányai

Tartalomjegyzék

Mivel a világ továbbra is egy készpénz nélküli társadalom felé mozog, nem meglepő, hogy a kriptovaluták, például a Bitcoin, az Ethereum és a Litecoin egyre népszerűbbé válnak. És mivel az online szerencsejáték az internet korai napjai óta működik, ésszerű, hogy a játékosok most kriptovalutákat használnak betét és visszavonási módszerként az online kaszinókban. De vajon a kriptovaluta valóban -e az út? Vessen egy pillantást mind a kriptovaluták kaszinó -letéti módszerként történő felhasználásának előnyeire és hátrányaira.

A kriptovaluta kaszinó -letéti módszerként történő alkalmazásának előnyei

Nincs tranzakciós díj

 • A kriptovaluta betét módszerként történő alkalmazásának egyik legnagyobb előnye, hogy a legtöbb kaszinó nem számít fel tranzakciós díjat. Ez azt jelenti, hogy annyi vagy kevesebbet lehet befizetni és visszavonni, vagy annál kevesebb, mint külön költségek nélkül.

Gyors betét és elvonási idők

 • A hagyományos fizetési módszerekkel, például a hitelkártyákkal vagy a banki transzferekkel összehasonlítva a kriptovaluta tranzakciók szinte azonnali. Ez azt jelenti, hogy hamarosan elkezdheti a kedvenc kaszinójátékok lejátszását, és ugyanolyan gyorsan visszavonhatja a nyereményét.
 • Ezenkívül, amikor a Cryptocurrency -ben visszavonja nyereményeit, általában percek alatt megkaphatja a pénzeszközeit.

Megnövekedett anonimitás

 • Mivel a kriptovaluták decentralizáltak és nem kötődnek egyetlen konkrét kormányhoz vagy pénzügyi intézményhez, magas szintű anonimitást kínálnak. Ez azt jelenti, hogy az online kaszinókban játszhat, anélkül, hogy meg kellene osztania a személyes adatait vagy a pénzügyi részleteit.
 • Valójában sok olyan kaszinó, amely elfogadja a kriptovalutákat, még csak nem is követeli meg a fiók létrehozását, azaz névtelenül és magántulajdonban is játszhat.

A kriptovaluta kaszinó lerakódási módszerként történő felhasználásának hátrányai

Nagy volatilitás

 • A kriptovaluta árai hírhedten ingatagok, ami azt jelenti, hogy a betét vagy nyeremény értéke drasztikusan megváltozhat rövid idő alatt. Például, ha 100 dollár értékű bitcoint fizet, és az érték 20%-kal csökken, akkor a befizetése most 80 dollárt ér.
 • Sőt, ha a kriptovaluta -részesedések értéke jelentősen növekszik, akkor a tőkenyereség -adó következménye lehet.

A kaszinók korlátozott választéka

 • Noha egyre több online kaszinó kezd el elfogadni a kriptovalutákat, a kiválasztás továbbra is viszonylag korlátozott a hagyományos fizetési módszerekhez képest.
 • Ez azt jelenti, hogy nehezebben lehet olyan kaszinót találni, amely megfelel az Ön egyedi igényeinek vagy preferenciáinak, ha a kriptovalutát befizetési módszerként szeretné használni.

Tanulási görbe

 • Ha nem ismeri a kriptovalutákat, akkor a vétel, az eladás és a tárolás folyamatát zavaró és megfélemlítő lehet.
 • Be kell állítania egy digitális pénztárcát, meg kell tanulnia, hogyan lehet megvédeni a privát kulcsokat, és naprakészen kell maradnia a legújabb biztonsági gyakorlatokkal, hogy biztosítsa a kriptovaluták biztonságos és biztonságos.

Az ítélet

Végül az, hogy a kriptovalutát az online kaszinókban betöltött módszerként használja -e vagy sem, az a személyes preferenciáktól és a kockázati toleranciától függ. Egyrészt a gyors tranzakciós idő, a névtelenség és a tranzakciós díjak előnyei a kriptovaluták számára vonzó lehetőséget jelentenek sok játékos számára. Másrészt a magas volatilitás és a kriptovalutát elfogadó kaszinók korlátozott választéka kevésbé vonzóvá teheti.

Következtetés

Mivel a kriptovaluták népszerűsége és örökbefogadása növekszik, valószínű, hogy több online kaszinó elkezdi elfogadni őket betét és visszavonási módszerként. Ha azonban fontolóra veszi a kriptovaluta használatát az online szerencsejátékok finanszírozására, győződjön meg arról, hogy megérti a kockázatokat és előnyöket, és válasszon egy jó hírű kaszinót, amely elfogadja az Ön által választott kriptovalutát.

Cryptocurrency Kaszinók: Gyakran Ismételt Kérdések

1. Mi a kriptovaluta?

A kriptovaluta egy olyan digitális digitális forma, amely fejlett kriptográfiát használ a tranzakciók biztosítása és ellenőrzésére egy decentralizált főkönyven, amelyet blokkláncnak hívnak.

2. Hogyan használhatom a kriptovalutát az online kaszinókban betétek készítéséhez?

Először válasszon egy online kaszinót, amely elfogadja a kriptovaluta betéteket. Ezután hozzon létre egy kriptovaluta pénztárcát, és vásárolja meg a kívánt kriptovalutát. Végül küldje el a választott kriptovalutát a kaszinó által biztosított pénztárca címére, hogy letétbe helyezze.

3. Van -e előnye annak, hogy a kriptovalutát az online kaszinókban betéteknél használják?

Igen, számos előnye van a kriptovaluta használatának az online kaszinókban. Ide tartoznak a gyors és biztonságos tranzakciók, a névtelen kifizetések és a tranzakciós díjak elkerülésének képessége.

4. Milyen típusú kriptovalutát fogadnak el az online kaszinók?

A legtöbb online kaszinó elfogadja a népszerű kriptovalutákat, mint például a Bitcoin, az Ethereum, a Litecoin és a Bitcoin Cash. Néhány kaszinó azonban elfogadhat más kriptovalutákat is.

5. Van -e hátránya a kriptovaluta használatának az online kaszinókban történő betétekhez?

A kriptovaluta használatának egyik hátránya a volatilitása - a kriptovaluta értéke rendkívül kiszámíthatatlan és gyorsan ingadozhat. Ezenkívül néhány online kaszinó nem kínál annyi bónuszt vagy promóciót a kriptovalutát használó felhasználók számára, mint a betét módszerét.

6. Jogos -e a kriptovalutát az online szerencsejátékhoz használni?

A kriptovaluta online szerencsejátékhoz való felhasználásának jogszerűsége országonként változik. Fontos, hogy ellenőrizze a helyi törvényeket és rendeleteket, mielőtt a kriptovalutát az online szerencsejátékhoz használja az Ön területén.

7. Mennyi ideig tart egy kriptovaluta -letét feldolgozása?

A kriptovaluta betéteket általában azonnal vagy néhány percen belül feldolgozzák. A feldolgozási idő azonban a kaszinótól és az alkalmazott kriptovaluta típusától függően változhat.