Voucher Kaszinó

Voucher Kaszinó

 • Miami Club Kaszinó
  Betéti módszerek:
  NetellerEcoPayzBank Wire TransferWire TransferBitcoin
  és több...
  Értékelés
  9.8
  Üdvözlő bónusz
  200% -ig 200% -ig
  +18 | Csak új játékosok
 • OXI Kaszinó
  Betéti módszerek:
  Directa24AstroPay CardecoVoucherEcoPayzecoVoucher
  és több...
  Értékelés
  9.4
  Üdvözlő bónusz
  legfeljebb 800 dollárig az első két betéten
  +18 | Csak új játékosok
 • Bitstarz Kaszinó
  Betéti módszerek:
  Rapid TransferSticPayecoVoucherNeosurfSofort
  és több...
  Értékelés
  9.5
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig 100 euró vagy 1BTC + 180 ingyenes pörgetés
  +18 | Csak új játékosok
 • Kudos Kaszinó
  Betéti módszerek:
  Paysafe CardOnline Bank TransferBitcoinMaestroBank Wire Transfer
  és több...
  Értékelés
  9.4
  Üdvözlő bónusz
  150% -ig 500 dollárig
  +18 | Csak új játékosok
 • Wild Tornado Kaszinó
  Betéti módszerek:
  Bank Wire TransferEcoPayziDEALInteracRapid Transfer
  és több...
  Értékelés
  9.9
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig akár 100 euró + 30 bónusz pörget a tűzön és acélrésen
  +18 | Csak új játékosok

Az utalványok kaszinó betétekként és kivonásokként történő felhasználásának előnyei és hátrányai

Tartalomjegyzék

Az online kaszinók különféle befizetési és visszavonási módszereket kínálnak, amelyek egyike az utalványok. Az utalványok olyan előre fizetett kódok, amelyeket készpénzzel vagy online fizetési módszerekkel vásárolhatnak, és egy kaszinóban beválthatják a krediteket. Az utalványok kényelmesnek, gyorsnak és biztonságosnak tűnhetnek, de vannak néhány hátrányuk is. Íme egy összefoglaló az utalványok mint kaszinó betétekként és az elvonási módszerként.

Az utalványok kaszinó betétekként történő felhasználásának előnyei

Az utalványok számos előnyt kínálnak más betéti módszerekkel szemben:

 • Az utalványok széles körben elérhetők a fizikai és online kiskereskedőknél, például a kiskereskedelmi üzletekben, a benzinkutak, a szupermarketek és az utalványok értékesítésére szakosodott webhelyeknél.
 • Az utalványoknak nem igényelnek bankszámlát, hitelkártyát, e-pénztárcát vagy más pénzügyi szolgáltatást, ami megkönnyebbülés lehet azok számára, akik nem akarják megosztani személyes vagy pénzügyi adataikat egy kaszinóval.
 • Az utalványokat gyakran rögzített felekezetekben értékesítik, ami megkönnyíti a szerencsejáték -költségvetés ellenőrzését és a túlköltségek elkerülését.
 • Az utalványokat általában azonnal feldolgozzák, ami azt jelenti, hogy azonnal elkezdheti a játékot anélkül, hogy meg kellene várni a pénzeszközöket, például a banki átutalások vagy csekkek esetén.
 • Az utalványok általában díjaktól is mentesek, kivéve bizonyos esetekben, amikor esetleg kis jutalékot vagy konverziós díjat kell fizetnie, ha devizát vagy más ország utalványát használja.

Az utalványok kaszinó kivonásként történő használatának hátrányai

Az utalványoknak azonban vannak olyan hátrányai is, amelyekről tisztában kell lennie:

Az utalványok nem univerzális visszavonási módszer, és egyes kaszinók nem engedhetik meg, hogy a nyereményeket utalványok révén készpénzt készítsenek, még akkor is, ha az utalványokat használták letéti módszerként. Ezért előfordulhat, hogy át kell váltania egy másik visszavonási módszert, például a banki átutalást, az e-pénztárcát vagy a csekket, amelyek további díjakat, késéseket és ellenőrzési eljárásokat vonhatnak maguk után.

Az utalványok szintén korlátozottak annak szempontjából, hogy mennyit lehet visszavonni. A legtöbb kaszinó sapkát ír elő az utalványvonásokra, általában 100 és 1000 dollár között, a kaszinó politikájától és a játékos státusától függően. Ha többet nyer, mint az utalványkorlát, akkor előfordulhat, hogy vagy egy másik módszerrel vissza kell vonnia a felesleget, vagy elveszítnie kell azt.

Az utalványok elveszíthetők, ellophatók vagy sérültek is, ami problémát jelenthet, ha még nem használta őket, vagy ha már tartalmaznak olyan krediteket, amelyeket meg akar váltani. Néhány kaszinó nem térítheti vissza vagy cserélheti el az elveszett vagy ellopott utalványokat, ami azt jelenti, hogy elveszítheti pénzét.

Következtetés

Az, hogy az utalványokat kaszinó betétként és visszavonási módszerként használja -e, az Ön preferenciáitól, prioritásaitól és körülményeitől függ. Ha értékeli a magánélet védelmét, kényelmét és könnyű használatát, és nem bánja a korlátozott visszavonási lehetőségeket és a veszteség vagy lopás kockázatait, az utalványok életképes választás lehet az Ön számára. Ha azonban a rugalmasságot, a sebességet és a biztonságot prioritást élvezi, és nagyobb ellenőrzést szeretne kapni az alapok felett, akkor más módszereket, például hitelkártyákat, e-pénztárcákat vagy kriptovalutákat részesíthet előnyben, amelyek alacsonyabb díjakat, magasabb korlátokat és gyorsabbakat kínálnak feldolgozási idő. Mindenesetre ügyeljen arra, hogy gondosan olvassa el a kaszinó feltételeit, és hasonlítsa össze az egyes módszerek előnyeit és hátrányait, mielőtt döntést hozna.

Voucher Kaszinók: Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az utalvány betéti módszer az online kaszinókban?

Az utalvány betéti módszer egy előre fizetett fizetési lehetőség, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy pénzt letétbe helyezzenek az online kaszinó számlájára anélkül, hogy személyes banki adataikat megadnák.

Hol lehet vásárolni utalványokat?

Vásárolhat utalványokat különféle felhatalmazott viszonteladóktól, ideértve a kiskereskedelmi helyeket, a gázállomásokat és a kisboltokat.

Használhatok több utalványt letétbe helyezéshez?

Igen, a legtöbb online kaszinó lehetővé teszi a játékosok számára, hogy több utalványt kombináljanak, hogy nagyobb betétet készítsenek.

Mi a minimális és a maximális befizetési összeg az utalványok használatakor?

A minimális és a maximális befizetési összeg az online kaszinótól és az adott utalványtípustól függően változik.

Visszavonhatom a nyereményeimet utalványokkal?

Nem, az utalvány betéti módszere egyirányú fizetési módszer, és nem használható fel pénzeszközök visszavonására az online kaszinó számlájáról.

Milyen előnyei vannak az utalvány letéti módszerének használatának?

Az utalvány letéti módszerének használatának fő előnye, hogy további biztonsági réteget biztosít, mivel a személyes banki adatait nem osztják meg az online kaszinóval.

Milyen hátrányai vannak az utalvány letéti módszerének alkalmazására?

Az utalvány letéti módszerének használatának hátrányai között szerepel a korlátozott rendelkezésre állás, a viszonylag alacsony maximális befizetési korlátok és a kivonáshoz való felhasználás képtelensége.

Elérhető -e az utalvány letéti módszere az én hazámban?

Az utalvány betéti módszere sok országban elérhető, de a rendelkezésre állás a helyétől és az adott fizetési szolgáltatótól függően változik.