Person to Person Kaszinó

Person to Person Kaszinó

 • BetOnline Kaszinó
  Betéti módszerek:
  BitcoinEthereumMoney OrderNetellerBitcoin Cash
  és több...
  Értékelés
  9.1
  Üdvözlő bónusz
  200% -ig 400 USD
  +18 | Csak új játékosok
 • Sports Betting Kaszinó
  Betéti módszerek:
  EthereumLitecoinVisaBitcoinDiscover
  és több...
  Értékelés
  9.3
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig akár 300 dollárig
  +18 | Csak új játékosok
 • 5Dimes Kaszinó
  Betéti módszerek:
  ReloaditMoney OrderBitcoinReloaditSportsbook Transfer
  és több...
  Értékelés
  9.1
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig 400 dollárig
  +18 | Csak új játékosok

Person to Person, mint kaszinó befizetési és kifizetési módszer

Tartalomjegyzék

A Person to Person egy népszerű kaszinó befizetési és kifizetési módszer, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy pénzt küldjenek vagy fogadjanak el másoktól személyesen. A módszert egyes online kaszinók is támogatják, lehetővé téve a játékosok számára, hogy biztonságosan és gyorsan adhassanak hozzá és kérjenek el pénzt a számlájukhoz. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy a Person to Person milyen előnyökkel és hátrányokkal rendelkezik, és melyek azok a Magyarországon elérhető kaszinók, amelyek elfogadják ezt a módszert.

Milyen előnyei vannak a Person to Person-nek kaszinó befizetési és kifizetési módszerként?

Egyik előnye, hogy lehetőséget ad a kaszinó játékosoknak, hogy fizetőeszközként szolgáljanak a személyes kapcsolataik során. A játékosoknak csak azokkal a személyekkel kell kapcsolatba lépniük, akik már regisztráltak a befizetési módszeren keresztül, és értékelhetik azonnali, biztonságos és kényelmes pénzügyi eszköznek az egyéb lehetőségekhez viszonyítva.

Másik előnye, hogy a játékosok széles körű opciói állnak rendelkezésre a befizetések és kifizetések tekintetében. Hasonlóan más kaszinó fizetési lehetőségeihez, a Person to Person-nak is van lehetősége nagy összegek fogadására, amelyek két dolgot tartalmaznak: a körülmények állapotának szemlélését chipes és online kaszinó aktivitások közötti kombinációval, amely a kaszinó kérőlapján is van.

 • A Person to Person alkalmazása többnyire ingyenes
 • A Person to Person beválásai általában 24-48 órán belül történnek
 • Ez egy biztonságos és kényelmes fizetési mód, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy könnyű és hatékony módon befizessék a kiindulási összegüket és kivonják a pénzüket.

Milyen hátrányai vannak a Person to Person-nek kaszinó befizetési és kifizetési módszerként?

Mivel a Person to Person egy személyes fizetési mód, az egyes játékosok bizonyos korlátozásokkal szembesülhetnek, amikor megpróbálnak pénzt fizetni vagy fogadta el. Az egyes kaszinók különféle korlátozásokkal és feltételekkel rendelkezhetnek, és az egyes játékosoknak meg kell tudniuk, hogy a pénzbefizetési és kifizetési limiitjeik szabadságát lehetővé teszik-e a rendelkezésre álló Person to Person befizetési és kifizetési módszerek.

Másik hátránya, hogy a következő kibocsátóktól függően a szokásos időtartamok eltérhetnek, amelyeket minden befizetési módszer jelent. A játékosoknak türelmesnek kell lenniük azokkal a kifizetésekkel és befizetésekkel, amelyeket a Person to Person-nál regisztráltak, szintén a játékok vastagságának fényében értékelhető.

Milyen szolgáltatások állnak rendelkezésre a Person to Person befizetési és kifizetési módszerek támogatásával?

Több Magyarországon elérhető kaszinó is támogatja a Person to Person befizetési és kifizetési módszereket. Néhány ilyen kaszinó a maga választékában dolgozzák fel a jelentkezéseket és a kivonásokat, és lehetővé teszik a játékosok számára a biztonságos tranzakciókat a befizetése és kivonása során, többnyire a megállapodás szerint.

 • A játékosok pontosan kitölthetik az online befizetési űrlapokat, töltse ki az összegeket, követelje meg a kifizetéseket, és beállítja az összes szükséges profil adatot a biztonságos, bizonyítvány-hitelesített opció is elfogadható.
 • A kaszinók PCI bizonyítvánnyal rendelkeznek, amely a kártyás fizetéssel, az e-pénzügyekkel, a személyes adatvédelemmel és a kockázati minőséggel kapcsolatos magas biztonsági előírásokhoz kapcsolható.
 • A játékosok az Európai Unió országaiban élő magyarok lehetnek, és kiválaszthatják, mely kaszinók fogadják el a Person to Person befizetési és kifizetési módszert, amido 2019-7-10.

Milyen összegű tranzakciókat célszerű Person to Person-nal teljesíteni?

Person to Person befizetési és kifizetési módszer használatával a játékosok szinte korlátlanul használhatják számlájukat. Az érvényes korlátozások azonban a tranzakciók összegét vonatkozóan jelentkeznek. Ez alapján a kisebb összegek általában azonnal elvégzett tranzakciókat eredményeznek, míg a nagyobb összegekhez a további hitelesítési érvényesítésen kell átmenniük.

 • Minimum összeg: általában legalább $ 100
 • Maximum összeg: akár $ 1.000 alatt, vagy azonban ettől eltérhetnek a kaszinókra szabott kassza árfolyamának függvényében

Összefoglalás

A Person to Person egy olyan kaszinó befizetési és kifizetési módszer, amely lehetővé teszi a játékosok számára a biztonságos és hatékony tranzakciókat, amelyeket személyesen kérhetnek és hajthatnak végre. Az előnyök közé tartozik az, hogy lehetőséget ad a kapcsolatok és baráti hálózatok kihasználására a kaszinó játékosainak, amelyek biztonságos és gyors befizetési és kifizetési opciókat kínálnak. A Person to Person azonban korlátozásokkal is járhat, különösen akkor, amikor a játékosok nagyobb összeget próbálnak befizetni vagy kérnek el. A játékosoknak továbbá figyelembe kell venniük a különböző kaszinók korlátozásait és feltételeit, amelyek befolyásolhatják a befizetések és kifizetések összegét és időtartamát. Összességében a Person to Person kaszinó befizetési és kifizetési módszer kiváló alternatívát jelent az online kaszinók pénzügyi tranzakcióihoz.

Person to Person Kaszinók: Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az Ember-ember közvetített fizetési módszer?

Az Ember-ember közvetített fizetési módszer lehetővé teszi a kaszinó játékosai számára, hogy pénzt küldjenek vagy fogadjanak át más játékosoktól. Ez egy speciális fizetési mód, amely nem igényel banki átutalást, bankkártyát vagy e-pénztárcát.

Milyen előnyei vannak az Ember-ember közvetített fizetési módnak a kaszinókban?

Az Ember-ember közvetített fizetési módnak van néhány előnye a kaszinókban, mint az azonnali átutalás, a magasabb biztonsági szint és az egyszerű használat.

Milyen díjak vannak az Ember-ember közvetített fizetési módnál a kaszinókban?

A díjak az Ember-ember közvetített fizetési módnál a kaszinókban változóak, mivel ez a kaszinóktól függ. Az általában alkalmazott díjnak 10 és 20% között kell lennie a tranzakció értékének.

Hány játékos lehet részt venni az Ember-ember közvetített fizetési móddal a kaszinóban?

Az Ember-ember közvetített fizetési módnak nincs korlátozása arra, hogy hány játékos vegyen részt a tranzakcióban. Bármennyi játékos csatlakozhat a tranzakcióhoz a szükséges pénzösszeg befizetése érdekében.

Milyen adatokat kell megadni az Ember-ember közvetített fizetési mód során a kaszinóban?

Az Ember-ember közvetített fizetési módnál a kaszinó felhasználónévvel és jelszóval rendelkező fiókot igényel. Emellett az Ön nevét, címét és telefonszámát is meg kell adnia.

Mennyi ideig tart az Ember-ember közvetített fizetési módnál a kaszinóban?

Az Ember-ember közvetített fizetési módnál a tranzakció időtartama változó lehet. Általában a tranzakció 24 és 48 óra közötti idő alatt valósul meg.

Hogyan lehet pénzt kérni az Ember-ember közvetített fizetési móddal a kaszinóban?

Az Ember-ember közvetített fizetési módnál a kaszinóban, a játékosnak lehetősége van pénzt kérni más játékosoktól. Ehhez azonban el kell küldenie a kérésnek a küldő személy adatait is.

Milyen országokban használható az Ember-ember közvetített fizetési módszer?

Az Ember-ember közvetített fizetési módszer számos országban használható. Azonban minden kaszinónál eltérhetnek az elfogadott országok. Ellenőrizze, hogy a kiválasztott kaszinó elfogadja-e az Ön országát.