Mas Kaszinó

Mas Kaszinó

 • SportingBet Kaszinó
  Betéti módszerek:
  ComepayNetellerMaestroLAVA paySofort
  és több...
  Értékelés
  9.6
  Üdvözlő bónusz
  200% -ig és 300 dollárig
  +18 | Csak új játékosok
 • Box24 Kaszinó
  Betéti módszerek:
  Paysafe CardPOLiEcoPayzMasterCardNeteller
  és több...
  Értékelés
  9.2
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig 200 dollárig
  +18 | Csak új játékosok
 • Titan Kaszinó
  Betéti módszerek:
  Transferencia Bancaria LocalEPSinstaDebitBitcoinTrustPay
  és több...
  Értékelés
  9.5
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig akár 200,00 euró és
  +18 | Csak új játékosok
 • bCasino Kaszinó
  Betéti módszerek:
  GiroPayPaysafe CardTrustlyMaestroInterac
  és több...
  Értékelés
  9.6
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig 500 euróig + 50 Bonus Spins, 1st Deposit Bonus
  +18 | Csak új játékosok
 • All Wins Kaszinó
  Betéti módszerek:
  BoletoVisaiDEALGiroPayTrustly
  és több...
  Értékelés
  9.9
  Üdvözlő bónusz
  250% -ig akár 1 500 + 25 Extra pörgetés
  +18 | Csak új játékosok

Mas mint kaszinó befizetési módszer Magyarországon

Tartalomjegyzék

Az online kaszinók rengeteg kényelmes fizetési módja közül választhatnak a játékosok Magyarországon, és az egyik legnépszerűbb az elektronikus fizetési módszer, a Mas. A Mas fizetési szolgáltatás jelenleg jól ismert, és számos hazai és külföldi kaszinó is elfogadja. Olvassa el ezt a cikket, hogy többet tudjon a Mas-ról, mint befizetési és kifizetési lehetőségről a kaszinókban Magyarországon.

Mas előnyei mint kaszinó befizetési módszer

A Mas elektronikus pénztárcát sok játékos kedveli, mert az egy elég kényelmes, gyors és biztonságos kaszinó befizetési mód Magyarországon. A befizetések azonnal megjelennek a játékos számláján, így azok azonnal használtathatók. Az asztali és mobilcasinók közötti átváltás is lehetővé válik, anélkül, hogy meg kellene bontani az egyenlegét. Azok a játékosok, akik a Mas pénztárcájukban tartják a pénzüket, a befizetéseket és kifizetéseket hajthatnak végre egyszerűen és biztonságosan.

 • A befizetések gyorsak és azonnal megjelennek a számláján.
 • Az asztali és mobilkaszinó játék közötti átváltás könnyen megvalósítható.
 • A kifizetések egyszerűek és biztonságosak.

Mas díjak mint kaszinó befizetési módszer

A Mas egyik előnye van az, hogy nem számol fel díjat a befizetésekért a játékosoknak a magyar kaszinóiban. Azonban, a Mas díjait egyébként a tranzakció típusától és összegétől függően számolják ki. A Mas által szolgáltatott váltási árfolyam általában a pénzügyi piacok alapján meghatározott forgalmi árfolyamon alapul, így lehet, hogy magasabbak lesznek, mint a banki átváltási árfolyamok. A számlanyitás és a pénzforgalom kezelése díjmentes, ami hosszú távon jelentős költségmegtakarítást jelent.

 • Nincs díj a befizetésekért a magyar kaszinókban.
 • A Mas díjai a tranzakció típusától és összegétől függően változnak.
 • A váltási árfolyam általában magasabb, mint a banki átváltás.
 • A számlanyitás és a pénzforgalom kezelése díjmentes.

Mas hátrányai mint kaszinó befizetési módszer

Bár a Mas több előnnyel is rendelkezik, ez a fizetési mód hazánkban sajnos nem elérhető minden játékos számára. Ezzel kapcsolatban ismert, hogy a magyar jogszabályok miatt, a Mas egyelőre csak bizonyos játékosok számára használható. A hitelkártyához vagy bankkártyához képest a Mas egy kicsit macerásabb, mert előzetesen fel kell töltenie a pénztárcáját, hogy a befizetést a kaszinóban el tudja végezni.

 • A Mas hazánkban nem elérhető minden játékos számára.
 • A Mas használata előzetesen pénzfeltöltést igényel, ami bosszantó lehet.

Összegzés

Azt lehet fogalmazni, hogy a Mas egy érdekes és kényelmes lehetőség a játékosoknak a kaszinókban Magyarországon. Az előnyei közé tartozik a befizetések közvetlenül a számláján történő megjelenése, az asztali és mobilkaszinók közötti átváltás vagy a biztonságos pénzforgalom kezelése. Nincsenek díjak a befizetésekért a magyar kaszinókban, és a Mas előzetes feltöltése fejlett szintű biztonságot nyújt. Azonban azt is figyelembe kell venni, hogy nem minden játékos elérhető a jelenlegi magyar törvények szerint, ami korlátozhatja az elfogadottságát.

Mas Kaszinók: Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az a Mas?

Mas egy online fizetési szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy banki átutalással vagy ATM-en keresztül történő fizetéssel helyezhesd el a pénzt a kaszinóban.

Hogyan használhatom a Mas-t?

Az első lépés a regisztráció, majd regisztráció után a bank átutalással vagy ATM-en keresztül fizethetsz a kaszinóban.

Milyen bankok támogatják a Mas-t?

Számos magyar bank támogatja a Mas-t, többek között a OTP Bank, Erste Bank, Raiffeisen Bank, MKB Bank és az UniCredit Bank is. Azonban mindig ellenőrizd, hogy a te bankod is támogatja-e ezt a fizetési módot.

Mennyi idő alatt jut el a befizetésem a kaszinóba?

Általában az átutalások 1-2 munkanap alatt érkeznek meg. Azonban az idő a banktól és az átutalás típusától függően változhat.

Milyen díjak vannak a Mas használatáért?

A Mas nem számít fel díjat a tranzakciókért, azonban a bankod által felszámított díjak változhatnak. Mindig ellenőrizd a bankod által felszámított díjakat is.

Milyen összeget tudok befizetni a Mas-sal?

A befizetési összegek a kaszinótól függően változhatnak. Általában a legkisebb befizetési összeg 1000 forint, a legnagyobb befizetési összeg pedig akár több millió forint is lehet.

Hogyan kérhetek pénzvisszatérítést a Mas-sal?

A pénzvisszatérítést a kaszinó kezeli, ezért mindig a kaszinó felé kell fordulni a pénzvisszatérítés igénylése érdekében. Azonban azt javasoljuk, hogy mindig olvass el a kaszinó által közzétett feltételeket a pénzügyi tranzakciókkal kapcsolatban.