Inpay Kaszinó

Inpay Kaszinó

 • BaoCasino Kaszinó
  Betéti módszerek:
  LitecoinSkrillEurosetSiru MobileVisa
  és több...
  Értékelés
  9.7
  Üdvözlő bónusz
  100% -os mérkőzés betéti bónusz + 20 bónusz pörgetés a gyümölcsökön deluxe slot tanúsított kaszinó
  +18 | Csak új játékosok
 • Mirax Kaszinó
  Betéti módszerek:
  eMerchantPayVisaPower CashTRONBitcoin
  és több...
  Értékelés
  9.4
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig 100 €
  +18 | Csak új játékosok
 • GunsBet Kaszinó
  Betéti módszerek:
  iDEALVenus PointWebMoneyBitcoinInpay
  és több...
  Értékelés
  9.2
  Üdvözlő bónusz
  125% -ig akár 100 euró tanúsított kaszinó
  +18 | Csak új játékosok
 • Savarona Kaszinó
  Betéti módszerek:
  Paysafe CardSkrillInteracPaysafe CardEthereum
  és több...
  Értékelés
  9.5
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig 400 dollárig
  +18 | Csak új játékosok

A kaszinó betéti módszerének áttekintése

Tartalomjegyzék

Az Inpay egy népszerű fizetési módszer az online kaszinó betétek és kivonások számára, amelyeket a játékosok a világ minden tájáról használnak. Gyors, egyszerű és biztonságos módszert kínál a pénzeszközök átadására, ez nagyszerű lehetőség minden online szerencsejátékos számára, aki megbízható átadási megoldást keres.

Hogyan működik az inpay?

Amikor az Inpay -t fizetési módszerként választják, a játékosokat átirányítják bankjuk online portáljára a tranzakció befejezéséhez. Az Inpay közvetítőként működik az online kaszinó és a bank között, biztosítva, hogy a tranzakciókat gyorsan és biztonságosan dolgozzák fel.

Az inpay használatának egyik legfontosabb előnye a tranzakciók sebessége. A betéteket általában azonnal feldolgozzák, míg a kivonások a banktól függően 1-3 munkanapon belül is eltarthatnak. Ezenkívül az Inpay széles körű valutákat fogad el, így kényelmes módszer a játékosok számára szerte a világon.

 • Az inpay mint kaszinó letéti módszer előnyei:
 • - Gyors és egyszerűen használható
 • - Biztonságos tranzakciók
 • - Az elfogadott valuták széles skálája
 • - Versenyképes díjak

Hogyan lehet használni az inpay -t kaszinó -lerakódási módszerként?

Az inpay kaszinó -lerakódási módszerként történő használata egyértelmű folyamat. Először is, a játékosoknak gondoskodniuk kell arról, hogy bankjuk támogatja az inpay szolgáltatást. Miután megerősítették, meglátogathatják a preferált online kaszinó pénztáros részét, és választhatják meg az Inpay -t fizetési módszerként. Ezután átirányítják a bankjuk online portáljára, hogy befejezzék a tranzakciót.

A játékosoknak meg kell adniuk a bankszámla adatait az átutalás kezdeményezéséhez, beleértve a számlaszámot, az útválasztási számot és az egyéb releváns információkat. A tranzakció befejezése után az alapok szinte azonnal elérhető lesznek a kaszinó számláján.

Hogyan lehet visszavonni a pénzeszközöket az inpay használatával?

Az inpay felhasználható az online kaszinókból történő kivonási módszerként is. A folyamat hasonló a betéthez, mivel a játékosok kiválasztják az inpay -t a visszavonási lehetőségekből, és megadják a bank adatait az átadás befejezéséhez. A visszavonások a felhasználó bankjától függően 1-3 munkanapos munkanapok között is igénybe vehetnek.

 • Az inpay, mint visszavonási módszer előnyei:
 • - Gyors és biztonságos tranzakciók
 • - Minimális tranzakciós díjak
 • - A játékosok számára elérhető a világ minden tájáról
 • - Több valutában kapható

Befizetési díjak és árak

Az In -Pay versenydíjat számít fel szolgáltatásaiért, az árak a tranzakció méretétől és a származási országtól függően változnak. A legtöbb esetben a díjak minimálisak, így költséghatékony lehetőséget jelentenek az online szerencsejátékosok számára.

 • A fizetési díjak előnyei:
 • - Minimális tranzakciós díjak
 • - Versenyképes kamatlábak
 • - Átlátszó árképzési struktúra

Következtetés

Ha gyakori online szerencsejátékos, gyors, biztonságos és kényelmes fizetési módszert keres, az Inpay kiváló lehetőség. A gyors feldolgozási idővel, a versenydíjakkal és az akadálymentességgel nem csoda, hogy a játékosok a világ minden tájáról az inpay-t választják a fizetési módszerüknek.

Az Inpay kiválasztásával élvezheti a zökkenőmentes online kaszinó élményt, és arra összpontosíthat, ami fontos - a kedvenc játékok lejátszása.

Inpay Kaszinók: Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az a Pay?

Az Inpay egy fizetési feldolgozási szolgáltatás, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy online fizetéseket végezzenek hitel- vagy betéti kártya nélkül.

Hogyan működik az inpay?

Az ügyfelek használhatják az INPAY -t, ha azt fizetési módszerként választják ki az online vásárlás pénztár szakaszában, vagy egy online kaszinóban történő befizetési lehetőségként választják ki. Az Inpay ezután megkönnyíti a pénzeszközök átutalását közvetlenül az ügyfél bankszámlájáról a kereskedőre vagy a kaszinóba.

Biztonságos -e az infajtát az online kaszinó betétekhez?

Igen, az Inpay számos biztonsági intézkedést hoz az ügyfelek adatainak védelme érdekében, beleértve az SSL titkosítást, a két tényezői hitelesítést és a csalás folyamatos megfigyelését.

Mennyi ideig tart az inpay tranzakciók feldolgozása?

Az inpay tranzakciókat azonnal feldolgozzák, ami azt jelenti, hogy a pénzeszközök a kaszinó számláján elérhetők lesznek a tranzakció jóváhagyásakor.

Vannak -e díjak az inpay használatához?

Ez a használt online kaszinótól függ. Egyes kaszinók díjat számíthatnak fel az inpay használatáért, mások pedig ingyenesen kínálhatják.

Mely országok támogatják az inpayt?

Az Inpay -t jelenleg számos európai országban, köztük Dániában, Finnországban, Németországban, Norvégiában és Svédországban támogatják.

Visszavonhatom a nyereményeimet a bankszámlámra az inpay segítségével?

Sajnos az inpay csak betétekhez használható, ezért alternatív fizetési módszert kell választania, például bankátutalást vagy e-pénztárcát az alapok visszavonásához.

Van -e korlátok az összegre, amelyet befizethetek az inpay használatával?

Ez a használt kaszinótól és az egyéni bank politikájától függően változhat. Egyes bankoknak napi vagy havi tranzakciós korlátai lehetnek, amelyek befolyásolhatják azt az összeget, amelyet az inpay használatával letétbe helyezhetnek.