Ilixium Kaszinó

Ilixium Kaszinó

 • Bitstarz Kaszinó
  Betéti módszerek:
  Rapid TransferSticPayecoVoucherNeosurfSofort
  és több...
  Értékelés
  9.5
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig 100 euró vagy 1BTC + 180 ingyenes pörgetés
  +18 | Csak új játékosok
 • 7Bit Kaszinó
  Betéti módszerek:
  DogecoinBitcoin CashGiroPayBitcoinLitecoin
  és több...
  Értékelés
  9.4
  Üdvözlő bónusz
  5000 USD vagy 5BTC+ 100 FS
  +18 | Csak új játékosok
 • Bets.io Kaszinó
  Betéti módszerek:
  Bitcoin CashIlixiumEthereumBitcoin CashEthereum
  és több...
  Értékelés
  9.9
  Üdvözlő bónusz
  Legfeljebb 1 BTC + 100 FS
  +18 | Csak új játékosok
 • Golden Crown Kaszinó
  Betéti módszerek:
  MaestroCoinsPaidMasterCardEcoPayzNeteller
  és több...
  Értékelés
  9.9
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig akár 1000 dollár + 100 bónusz pörgetés
  +18 | Csak új játékosok
 • mBit Kaszinó
  Betéti módszerek:
  DogecoinDogecoinEthereumBitcoin CashLitecoin
  és több...
  Értékelés
  9.3
  Üdvözlő bónusz
  Szerencsés vörös kaszinó 1000 dollár
  +18 | Csak új játékosok

Ilixium mint kaszinó betét módszer: Átfogó áttekintés és elemzés

Tartalomjegyzék

Az online szerencsejáték -ipar folyamatosan bővül, és hasonlóképpen új fizetési módszerek alakulnak ki. Ezzel a bővítéssel a legmegbízhatóbb és legmegbízhatóbb fizetési módszer kiválasztásának dilemmája - amely megfelel az Ön egyedi követelményeinek és preferenciáinak.

Ha biztonságos és gyors fizetési módszert keres, amely lehetővé teszi, hogy néhány kattintással betéteket és kivonásokat végezzen az online kaszinókban, akkor mérlegelje az Ilixiumot.

Mi az Ilixium?

Az Ilixium egy viszonylag új fizetési lehetőség, amely lehetővé teszi, hogy néhány egyszerű lépésben betéteket készítsen az online kaszinókban. 2018 -ban alapították, és azóta vonzódott az online kaszinó játékosok körében, akik gyors és biztonságos módszert keresnek a számlák finanszírozására.

A fizetési megoldást a Direct Carrier számlázási és továbbfejlesztési csoport működteti, amelyek mindkettő Spanyolországban székhellyel rendelkeznek.

 • Előnyök:
  • Azonnali betétek
  • Nincs szükség bankszámlára vagy hitelkártyára
  • Biztonságos tranzakciók
  • Nincs rejtett díj
 • Hátrányok:
  • Az elvonási rendelkezésre állás az országtól és a kaszinótól függően változhat
  • A betéteknek alacsony betéti korlátai lehetnek
  • Nem sok online kaszinó fogadja el az Ilixiumot fizetési módszerként

Hogyan működik az ilixium?

Az Ilixium közvetlen hordozó számlázást használ, ami azt jelenti, hogy hozzáadhatja a betéti összeget a mobilszolgáltató számlájához, és fizetheti azt, amikor számlát kap a szállítójától.

Az online kaszinóba történő befektetéshez be kell tartania ezeket a lépéseket:

 1. Válassza az Ilixium -t fizetési módszerként a kaszinó pénztárában
 2. Írja be a mobiltelefonszámát
 3. Erősítse meg a tranzakciót SMS -ellenőrzési folyamaton keresztül
 4. A betéti összeget hozzáadják a szállítószámlájához, és elkezdheti a játékot.

Ilixium biztonságos?

Az Ilixium egy biztonságos és biztonságos fizetési módszer, amely egyszeri SMS-ellenőrzési folyamatot használ a tranzakció befejezéséhez. Ezenkívül az Ilixium az SSL titkosítást használja a felhasználó személyes és pénzügyi adatainak védelmére.

Ezenkívül az Ilixium nem tárol érzékeny adatot. Mindig ajánlott egy erős jelszót használni, és használat után jelentkezzen ki a kaszinó -fiókból az illetéktelen hozzáférés megakadályozására.

Ilixium vs egyéb fizetési módszerek

A kaszinó fizetési módjairól az Ilixium nem az egyetlen lehetőség, amely elérhető az online kaszinó játékosok számára. Így állítja be az Ilixium más népszerű fizetési lehetőségeket:

 • Hitel/betéti kártyák: A hitel- és betéti kártyákat széles körben elfogadják az online kaszinókban, de izmos feldolgozási díjakkal járnak, és néhány játékos aggódik az érzékeny banki adataik online megosztása miatt.
 • E-pénztárcák: Az olyan e-pénztárcák, mint a Skrill és a Neteller, gyors, megbízhatóak és biztonságosak, de magas díjakat számíthatnak fel. Ezenkívül előfordulhat, hogy egyes e-pénztárcák nem állnak rendelkezésre bizonyos országokban.
 • Crypto: A kriptovaluták, mint például a Bitcoin, egyre népszerűbbek az online kaszinó kifizetéseknél. Azonnali betéteket és visszavonásokat kínálnak, de nem minden online kaszinó fogad el a kriptovalutákat. Ráadásul a kriptoárak ingatagok, amelyek befolyásolhatják a nyeremények értékét.

Ilixium mint visszavonási módszer

Sajnos nem minden online kaszinó fogadja el az Ilixiumot visszavonási módszerként. Ha azonban a választott kaszinó Ilixium kivonást kínál, akkor a folyamat egyértelmű.

Ellenőriznie kell, hogy a hordozó támogatja -e az Ilixiumot, és ha igen, kövesse ezeket a lépéseket:

 1. Menjen a kaszinó pénztárosához, és válassza az Ilixiumot a visszavonási módszerként.
 2. Írja be a visszavonni kívánt összeget. Ne feledje, hogy a kaszinótól függően lehetnek visszavonási korlátok.
 3. Kövesse a kaszinó utasításait, hogy visszavonuljon a telefonszámára.
 4. Miután befejezte a visszavonási folyamatot, megkapja a visszavont összeget az Ilixium -fiókján.

Következtetés

Az Ilixium egy gyors, megbízható és biztonságos fizetési módszer, amely kiváló lehetőség lehet azok számára, akik inkább nem használnak bankszámlát vagy hitelkártyát az online kaszinókban. Előfordulhat azonban, hogy nem megfelelő a magas tekercsekhez, tekintettel az alacsony betéti korlátokra.

Összességében javasoljuk az Ilixiumot azok számára, akik gondtalan, biztonságos fizetési módszert akarnak, amely bankszámla vagy hitelkártya nélkül működik.

Az Ilixium kiválasztása előtt azonban azt javasoljuk, hogy ellenőrizze a preferált online kaszinóját, hogy megbizonyosodjon arról, hogy elfogadják -e az Ilixium fizetési módszert.

Ilixium Kaszinók: Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az Ilixium?

Az Ilixium egy új online fizetési módszer, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az online kaszinó számlájukba befizetjenek pénzeszközöket. Ez egy mobil fizetési platform, amelyet kifejezetten a játékipar számára terveztek.

Hogyan használhatom az Ilixiumot a pénzeszközök befizetésére a kaszinó számlámra?

Az Ilixium használatához először regisztrálnia kell egy fiókot a platformon. Miután van egy fiókja, egyszerűen csak az Ilixium -t kell választania a preferált fizetési módszerként, amikor betétet készít a választott online kaszinóban.

Az Ilixium biztonságos és biztonságos fizetési módszer az online kaszinók számára?

Igen, az Ilixium biztonságos és biztonságos fizetési módszer az online kaszinók számára. A legújabb titkosítási technológiát használja a felhasználók személyes és pénzügyi információk védelmére.

Milyen díjakat számít fel az Ilixium az online kaszinók betétek készítéséért?

Az Ilixium nem számít fel díjat az online kaszinók betétekért. A bank azonban díjat számíthat fel az Ilixium fizetési módszerként történő felhasználásáért.

Használhatom az Ilixium -ot a pénzeszközök kivonására a kaszinó számlámról?

Nem, jelenleg az Ilixium csak a pénzeszközök befizetésére használható fel a kaszinó számlájára. Választania kell egy másik fizetési módszert a nyeremények visszavonásához.

Mekkora az a maximális összeg, amelyet az Ilixium használatával letétbe helyezhetek?

A maximális összeg, amelyet az Ilixium használatával letétbe helyezhet, a kaszinók között változik. A legtöbb kaszinó maximális befizetési korláta azonban körülbelül 1000 dollár.

Elérhető -e az Ilixium minden országban?

Nem, az Ilixium jelenleg csak korlátozott számú országban érhető el. Ellenőrizheti az Ilixium webhelyet, hogy megnézze, hogy az Ön országának jelenleg támogatott -e.

Milyen előnyei vannak az Ilixium felhasználásának az online kaszinókba történő befizetésére?

Az Ilixium pénzeszközök online kaszinókba történő befizetésére történő felhasználásának egyik fő előnye, hogy hihetetlenül gyors és egyszerű folyamat. Az Ilixium segítségével a betét azonnal feldolgozza, így azonnal elkezdheti a kedvenc játékokat.