Epoch Kaszinó

Epoch Kaszinó

 • JustBit Kaszinó
  Betéti módszerek:
  LitecoinBitcoin CasheZeeWalletDogecoinFlexepin
  és több...
  Értékelés
  9.6
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig akár 300 dollárig
  +18 | Csak új játékosok
 • 5Dimes Kaszinó
  Betéti módszerek:
  ReloaditMoney OrderBitcoinReloaditSportsbook Transfer
  és több...
  Értékelés
  9.1
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig 400 dollárig
  +18 | Csak új játékosok
 • Slots Jackpot Kaszinó
  Betéti módszerek:
  VisaNetellerSkrillVisa ElectronUkash
  és több...
  Értékelés
  9.8
  Üdvözlő bónusz
  150% -ig 500 dollárig
  +18 | Csak új játékosok

A korszak kaszinó betét módszerének használatának előnyei

Tartalomjegyzék

Az Epoch egy népszerű online fizetési feldolgozási szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyors és egyszerű tranzakciókat készítsenek. Először 1996 -ban indították, és azóta az ipar egyik legmegbízhatóbb nevévé vált. Ha arra gondol, hogy a korszakot az online kaszinó fiókjának finanszírozására használja, íme néhány előnye, amelyre számíthat:

 • Biztonságos és biztonságos tranzakciók: A korszak a rendelkezésre álló legfejlettebb titkosítási technológiákat használja annak biztosítása érdekében, hogy személyes és pénzügyi adatait mindig védett legyen.
 • Azonnali betétek: A korszakban az alapok szinte azonnal megjelennek a kaszinó számláján, időt és gondot takarítva meg.
 • Elérhető világszerte: A korszak a világ számos országában elérhető, tehát nem szabad gondot okoznia a kaszinó fiókjának finanszírozására, függetlenül attól, hogy hol van.
 • Rugalmas fizetési lehetőségek: Függetlenül attól, hogy használja a hitel- vagy betéti kártyáját, vagy egy e-pénztárcát, az Estoch az Ön igényeinek megfelelő fizetési lehetőségeket kínál.

Hogyan lehet használni a korszakot kaszinó lerakódási módszerként

A korszak használata a kaszinó fiókjának finanszírozására egyértelmű folyamat. Itt van, amit meg kell tennie:

 1. Hozzon létre egy fiókot: A korszak használatához ingyenes fiókot kell létrehoznia a weboldalukon.
 2. Összekapcsolja a fizetési módszert: Miután létrehozott egy fiókot, összekapcsolhatja a preferált fizetési módszert, akár hitel- vagy betéti kártya, akár egy e-pénztárca, mint például a PayPal.
 3. Válassza ki a kaszinót: Ezután választania kell a sok online kaszinó közül, amelyek befizetési módszerként fogadják el a korszakot.
 4. Készítsen betétet: Miután kiválasztotta a kaszinót, követheti a betétet a kapcsolt fizetési módszer alkalmazásával.
 5. Kezdje el a játékot: A pénzeszközökkel most a kaszinó fiókjában elkezdheti a kedvenc játékokat azonnal lejátszani.

Korszak használata visszavonási módszerként

Amellett, hogy nagyszerű lehetőség a kaszinó számlájának finanszírozására, a korszak felhasználható a visszavonások megteremtésére is. Itt van, hogyan:

 1. Válassza ki az Epoch lehetőséget a megvonási módszerként: Ha készen áll a nyeremények visszavonására, válassza az Epoch lehetőséget a kaszinó fiók pénztáros szakaszában.
 2. Írja be az adatait: Be kell írnia a korszak -fiók adatait, beleértve a felhasználónevét és a jelszavát.
 3. Visszavonja a pénzeszközöket: Kövesse a pénzeszközök visszavonásának felszólításait, amelyek általában néhány órától néhány napig tartanak a feldolgozáshoz.

A korszak a megfelelő betéti módszer az Ön számára?

Ha megbízható és biztonságos módszert keres a kaszinó fiókjának finanszírozására, akkor az Epoch -ot határozottan érdemes megfontolni. Gyors és rugalmas fizetési lehetőségeivel, a világméretű rendelkezésre állással, valamint a biztonság és a magánélet iránti elkötelezettséggel nem csoda, hogy miért választja olyan sok ember korszakát az első preferált fizetési módszernek az online szerencsejáték esetén.

Következtetés

Összességében az EPOCH legfontosabb választás azoknak a játékosoknak, akik gyorsan, egyszerűen és biztonságosan szeretnének finanszírozni a kaszinó számláikat. A fejlett titkosítási technológiájával, az azonnali betétekkel, a rugalmas fizetési lehetőségekkel és a rendelkezésre állással a világ sok országában egyértelmű, hogy az Estoch miért továbbra is népszerű választás az online kaszinó rajongók számára.

Epoch Kaszinók: Gyakran Ismételt Kérdések

Mi a korszak és hogyan működik fizetési módszerként?

Az Epoch egy fizetésfeldolgozó cég, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az online kaszinókba betéteket készítsenek hitel- vagy betéti kártyájuk segítségével. Amikor egy korszakmal tranzakciót hajt végre, megadja a kártyájának adatait a biztonságos szerverükön, és az Epoch feldolgozza a fizetést az Ön nevében.

Mennyire biztonságos a korszak, mint fizetési módszer?

Az Epoch egy biztonságos fizetési processzor, amely fejlett titkosítási technológiát alkalmaz az Ön adatainak védelmére. Ugyancsak PCI -kompatibilisek, ami azt jelenti, hogy megfelelnek az iparág legmagasabb biztonsági előírásainak.

Használhatom a korszakot, hogy visszavonjam a nyereményeimet egy online kaszinóból?

Nem, a korszak jelenleg csak letéti módszerként érhető el. Kiválasztania kell egy másik visszavonási lehetőséget, például a banki átutalást vagy az e-pénztárcát, hogy kiszabadítsa a nyereményét.

Van -e díj az Epoch befizetéshez történő felhasználásáért?

Ez a használt online kaszinótól függ. Egyes kaszinók kis díjat számíthatnak fel a korszak letéti módszerként történő használatáért, míg mások egyáltalán nem számíthatnak fel díjat.

Mennyi ideig tart a betétem feldolgozása korszakmal?

A korszakba készített betéteket általában azonnal feldolgozzák. Néhány online kaszinó azonban néhány percet vagy órát vehet igénybe a tranzakció feldolgozásához.

Mekkora a maximális összeg, amelyet az EPOCH használatával letétbe helyezhetek?

A korszak használatával letétbe helyezhető maximális összeg az online kaszinótól függően változik. Általában a maximális befizetési összeg körülbelül 1000 vagy 2000 dollár.

Milyen valutákat támogat az EPOCH?

Az Epoch számos valutát támogat, beleértve az USD, EUR, GBP, AUD és CAD -t. A támogatott konkrét valuták azonban az Ön által használt online kaszinótól függően változhatnak.

Használhatok korszakot bármely országból betétek készítésére?

A korszak a világ számos országában elérhető. Vannak azonban olyan országok, ahol a korszak nem áll rendelkezésre jogi vagy szabályozási korlátozások miatt. Mindig jó ötlet ellenőrizni az online kaszinóját, hogy megnézze, vajon az korszak elérhető -e az Ön országában.