Cubits Kaszinó

Cubits Kaszinó

 • 7Bit Kaszinó
  Betéti módszerek:
  DogecoinBitcoin CashGiroPayBitcoinLitecoin
  és több...
  Értékelés
  9.4
  Üdvözlő bónusz
  5000 USD vagy 5BTC+ 100 FS
  +18 | Csak új játékosok
 • Wild Tornado Kaszinó
  Betéti módszerek:
  Bank Wire TransferEcoPayziDEALInteracRapid Transfer
  és több...
  Értékelés
  9.9
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig akár 100 euró + 30 bónusz pörget a tűzön és acélrésen
  +18 | Csak új játékosok
 • Zig Zag 777 Kaszinó
  Betéti módszerek:
  QIWITetherEPSMultibancoBitcoin Cash
  és több...
  Értékelés
  9.9
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig 500 dollárig
  +18 | Csak új játékosok
 • Oshi Kaszinó
  Betéti módszerek:
  instaDebitiDebitMobile CommerceMobile CommerceInterac
  és több...
  Értékelés
  9.5
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig akár 150 € + 20 bónusz pörget a Wild Orient résen
  +18 | Csak új játékosok
 • Argo Kaszinó
  Betéti módszerek:
  MasterCardTrustlyVisaQIWINeosurf
  és több...
  Értékelés
  9.7
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig 400 dollárig
  +18 | Csak új játékosok

Cubits mint kaszinó letéti módszer

Tartalomjegyzék

Az online szerencsejáték az utóbbi években óriási népszerűséget szerzett, és ezzel együtt a biztonságos és megbízható fizetési módszerek iránti igényt. A CuBits egy kriptovaluta fizetési szolgáltatás, amely lehetővé teszi a biztonságos és gyors tranzakciók elvégzését az online kaszinókban. Itt van minden, amit tudnod kell a Cubits mint kaszinó -letéti módszer használatáról.

Mi az a Cubits?

A Cubits egy blokklánc -fizetési szolgáltatás, amely lehetővé teszi a kriptovaluták, például a Bitcoin, a Bitcoin Cash és a Litecoin vásárlását, eladását és tárolását. A 2014 -ben alapított társaság egyszerű és biztonságos módszert kínál az online tranzakciók végrehajtására, anélkül, hogy hagyományos bankszámla lenne.

A Cubits kaszinó -lerakódási módszerként történő felhasználásának előnyei

Az online kaszinó tranzakciókhoz a Cubits használatának egyik legfontosabb előnye az általa biztosított biztonság. Mivel a CuBits egy blokklánc-alapú fizetési szolgáltatás, számos védelmi réteget kínál, beleértve a titkosítást, a többtényezős hitelesítést és a változhatatlan tranzakciós nyilvántartásokat. Ez megnehezíti a hackerek és a csalók számára a fiók veszélyeztetését vagy az alapok ellopását.

A Cubits használatának másik előnye a tranzakciók sebessége. A hagyományos fizetési módszerekkel ellentétben, például a hitelkártyákkal és a banki transzferekkel, a Cubits tranzakciókat szinte azonnal feldolgozzák. Ez azt jelenti, hogy gyorsan feltöltheti a kaszinó fiókját, és késés nélkül elkezdi játszani kedvenc játékait.

 • Gyors és biztonságos tranzakciók
 • Védelem a csalás és a hackelés ellen

Cubits mint visszavonási módszer

Amikor a nyereményeket egy online kaszinóból vonja vissza, a CuBits ugyanolyan kényelmes és biztonságos. Egyszerűen válassza a Cubits lehetőséget az előnyben részesített visszavonási módszerként, és adja át pénzeszközeit a CuBits számlájára. Innentől cserélheti a kriptovalutát fiat valutára, és visszavonhatja azt bankszámlájára.

A Cubits használatával kapcsolatos díjak

Néhány más fizetési módszertől eltérően a CuBits minimális díjat számít fel szolgáltatásaiért. A díj pontos összege a tranzakció típusától és az érintett valutától függ. A legtöbb esetben azonban a díj a tranzakció összegének 0,9% és 1,5% -a. További információkért ellenőrizheti a Cubits webhely díjait.

 • Minimális díjak
 • A díj 0,9% és 1,5% között mozog

Cubits ügyfélszolgálat

A Cubits komolyan veszi az ügyfélszolgálatot, és számos csatornát kínál az esetleges problémák megoldására. A weboldalon, az e -mailen vagy a közösségi médián keresztül vegye fel a kapcsolatot támogató csapatukkal. Ezenkívül a vállalat átfogó tudásbázist nyújt, amely foglalkozik a gyakori kérdésekkel és kérdésekkel.

 • Több támogatási csatorna
 • Átfogó tudásbázis

Következtetés

A CuBits kiváló fizetési módszer az online kaszinó tranzakciókhoz biztonságának és sebességének köszönhetően. Minimális díjakkal és több ügyfélszolgálati csatornával kényelmes és gondtalan módot kínál a kaszinó fiókjának feltöltésére és a nyeremények visszavonására. Tehát, ha megbízható fizetési szolgáltatást keres online szerencsejáték -igényeihez, akkor a CuBits -t mindenképpen érdemes megfontolni.

Cubits Kaszinók: Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az a Cubits?

A CuBits egy digitális pénztárca, amely lehetővé teszi a kriptovaluták vásárlását, tárolását és cseréjét, beleértve a Bitcoin, a Bitcoin Cash, a Litecoin és az Ethereum.

Használhatom a Cubits -t egy kaszinóba történő befizetni?

Igen, sok online kaszinó elfogadja a Cubits fizetési módszerét a betétek és a visszavonásokhoz.

Hogyan hozhatok létre egy Cubits -fiókot?

A Cubits -fiók létrehozásához keresse fel a weboldalt, és kattintson a \ "Regisztráció \" gombra. Biztosítania kell a nevét, az e -mail címet, és létrehoznia kell egy jelszót. Miután befejezte a regisztrációs folyamatot, elkezdheti a Cubits használatát az online kaszinó számláján.

Mennyire biztonságos a Cubits?

A Cubits fejlett biztonsági intézkedéseket alkalmaz az alapok és a személyes adatok, például a kéttényes hitelesítés és az SSL titkosítás védelmére. Ugyanakkor, mint minden pénzügyi társaság, mindig javasolható, hogy tegye meg további lépéseket a fiók biztonságának megőrzése érdekében, például egy erős jelszó használata, és nem osztja meg senkivel.

Van -e díjak, ha a Cubits -t használják a kaszinóba?

Előfordulhat, hogy néhány apró díj kapcsolódik a Cubits használatához a pénzeszközök kaszinóba történő befizetésére. Ezek a díjak azonban általában alacsonyabbak, mint a bankátutalásokhoz vagy a hitelkártya -tranzakciókhoz kapcsolódó díjak. Mindig ellenőrizze a kaszinót és a kölyköket, hogy meghatározza a felszámítás pontos díjait.

Van -e korlátozás arra, hogy mennyit tudok letétbe helyezni a kölykökkel?

A kölykök befizetési korlátai kaszinónként változnak, és a fiók ellenőrzési állapotától függhet. Ellenőrizze a kaszinót, hogy meghatározza a számlájának betéti korlátait.

Mikor jelenik meg a kölykök betétem a kaszinó számlámon?

A Cubits letéte általában az online kaszinó számláján néhány percen belül jelenik meg a letét elkészítésétől, feltételezve, hogy nincs probléma a tranzakció feldolgozásával.

Visszavonhatom a nyereményeimet a Cubits segítségével?

Igen, sok online kaszinó lehetővé teszi a nyeremények visszavonását a Cubits segítségével. A visszavonás feldolgozásához meg kell adnia a kaszinót a Cubits pénztárca címének.