ClickandBuy Kaszinó

ClickandBuy Kaszinó

 • Titan Kaszinó
  Betéti módszerek:
  Transferencia Bancaria LocalEPSinstaDebitBitcoinTrustPay
  és több...
  Értékelés
  9.5
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig akár 200,00 euró és
  +18 | Csak új játékosok
 • PartyCasino Kaszinó
  Betéti módszerek:
  SkrillUkashClickandBuyNetellerMaestro
  és több...
  Értékelés
  9.7
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig 500 dollárig
  +18 | Csak új játékosok
 • Mega Kaszinó
  Betéti módszerek:
  UkashVisaBank Wire TransferPaysafe CardWebMoney
  és több...
  Értékelés
  9.9
  Üdvözlő bónusz
  30 extra pörgetés a Starburst nyíláson
  +18 | Csak új játékosok
 • Slots Plus Kaszinó
  Betéti módszerek:
  SkrillMoney OrderNetellerACHMasterCard
  és több...
  Értékelés
  9.2
  Üdvözlő bónusz
  Bella Vegas kaszinó - 100% -ig/$/£ 500 + 50 ingyenes pörgetés
  +18 | Csak új játékosok
 • Coral Kaszinó
  Betéti módszerek:
  Visa DebitPrepaid CardsClickandBuySkrillMasterCard
  és több...
  Értékelés
  9.8
  Üdvözlő bónusz
  100% -ig akár 300 dollárig
  +18 | Csak új játékosok

ClickandBuy kaszinó betét módszer áttekintés: Előnyök és hátrányok

Tartalomjegyzék

A ClickandBuy egy népszerű online fizetési rendszer, amelyet az online kaszinók és más kereskedők használnak világszerte. 1999 -ben indították, és székhelye Németországban van. A ClickAndBuy lehetővé teszi a játékosok számára, hogy biztonságosan és kényelmesen befizethessék és kivonják a pénzeszközöket, ezért sok online kaszinó játékos számára az egyik preferált fizetési lehetőség.

A ClickAndBuy kaszinó betét módszerének felhasználásának előnyei

( Ez azt jelenti, hogy késedelem nélkül elkezdheti a kedvenc kaszinójátékok lejátszását.

2. Fokozott biztonság: A ClickAndBuy fejlett biztonsági technológiákat használ a személyes és pénzügyi adatainak védelmére. Szigorú ellenőrzési folyamatot hajtottak végre annak biztosítása érdekében, hogy csak a felhatalmazott személyek férjenek hozzá a ClickAndBuy fiókjához.

3. Széles körben elfogadott: A ClickandBuy -t számos online kaszinó elfogadja, ami azt jelenti, hogy felhasználhatja pénzeszközök befizetésére számos különféle kaszinó számlára.

 • 4. Több valuta támogatás: A ClickAndBuy több valutát támogat, lehetővé téve a pénzeszközök befizetését a kívánt valutában. Ez azt jelenti, hogy elkerülheti a költséges konverziós díjakat, amikor a pénzeszközöket a kaszinó számlájára helyezi.
 • 5. Nincs további díj: A ClickAndBuy nem számít fel további díjakat a kaszinó számlájára történő betétekért. Gondoskodnia kell arról, hogy a választott online kaszinó ne számítson fel tranzakciós díjat.

A kattintás kaszinó letétkezelési módszerként történő használatának hátrányai

1. Korlátozott rendelkezésre állás: A ClickAndBuy nem érhető el minden országban. Ellenőrizze, hogy az Ön országa szerepel -e a támogatott országok listájában, mielőtt a ClickAndBuy -t használja kaszinó betéti módszerként.

2. Visszavonási idő: A ClickAndBuy használatával történő kivonások akár 3 munkanapon is eltarthatnak a feldolgozáshoz. Ez kellemetlenség lehet azoknak a játékosoknak, akiknek gyorsan vissza kell vonniuk pénzüket.

3. Számla bezárása: A ClickAndBuy fenntartja a jogot a fiók bezárására, ha bármilyen csalárd tevékenységet gyanít. Ez azt jelenti, hogy elveszítheti a pénzeszközökhöz való hozzáférést, ha a ClickAndBuy úgy dönt, hogy bezárja a fiókját.

Hogyan lehet befizetni a pénzeszközöket a kaszinó számlájára a ClickAndBuy használatával

A pénzeszközök letétbe helyezése a ClickAndBuy használatával egyértelmű folyamat. Egyszerűen ki kell választania a ClickAndBuy -t fizetési módszerként, írja be a letétbe helyezni kívánt összeget, és kövesse a megadott utasításokat. Miután a tranzakció befejeződött, az alapokat jóváírják a kaszinó számlájának.

 • Lépésről lépésre történő útmutató:
 • 1. Jelentkezzen be az online kaszinó fiókjába, és keresse meg a pénztáros részt.
 • 2. Válassza a ClickAndBuy lehetőséget a fizetési módszerként.
 • 3. Írja be a letétbe helyezni kívánt összeget és megerősítse a tranzakciót.
 • 4. Átirányítja a ClickAndBuy fizetési oldalra, ahol meg kell adnia a fiók adatait és megerősítenie kell a tranzakciót.
 • 5. A tranzakció befejezése után az alapokat jóváírják a kaszinó számlájának.

Hogyan lehet visszavonni nyereményeit a ClickAndBuy használatával

A nyeremények visszavonása a ClickAndBuy használatával szintén egyértelmű folyamat. Egyszerűen csak navigálnia kell az online kaszinó -fiók pénztáros szakaszában, a kattintási módszerként válassza ki a visszavonási módszert, és kövesse a megadott utasításokat.

 • Lépésről lépésre történő útmutató:
 • 1. Keresse meg az online kaszinó -fiók pénztáros részét.
 • 2. Válassza a KlockAndBuy lehetőséget a visszavonási módszerként.
 • 3. Írja be a visszavonni kívánt összeget és megerősítse a tranzakciót.
 • 4. Az Ön visszavonási kérelmét feldolgozzuk, és az alapokat 1-3 munkanapon belül jóváírják a ClickAndBuy számlájára.

Következtetés

A ClickandBuy egy megbízható és biztonságos fizetési módszer, amely népszerű választás az online kaszinó játékosok számára. Gyors és kényelmes betéteivel, fokozott biztonságával, többszörös valuta -támogatásával és széles körben elérhető szolgáltatásával a ClickAndBuy nagyszerű választás lehet azok számára, akik kaszinó -számlájuk finanszírozására törekszenek.

A korlátozott rendelkezésre állása és a hosszabb elvonási idő azonban hátrányt jelenthet néhány játékos számára. Összességében a ClickAndBuy egy ajánlott kaszinó betéti módszer azoknak a játékosoknak, akik a biztonságot és a kényelmet prioritássá teszik.

ClickandBuy Kaszinók: Gyakran Ismételt Kérdések

Mi a ClickandBuy?

A ClickAndBuy egy online fizetési rendszer, amelyet a biztonságos és kényelmes kifizetések online előállításához használnak.

Hogyan használhatom a ClickAndBuy -t az online kaszinókban?

Először regisztrálnia kell egy ClickAndBuy fiókot, amelyet ingyenesen meg lehet tenni. Miután van egy ClickAndBuy fiókja, felhasználhatja azt az online kaszinó számlájára.

A ClickAndBuy biztonságos és biztonságos fizetési módszer az online kaszinókban?

Igen, a ClickAndBuy a legfrissebb titkosítási és biztonsági intézkedéseket használja annak biztosítása érdekében, hogy személyes és pénzügyi adatainak biztonságos legyen.

Vannak -e díjak a ClickAndBuy használatához az online kaszinókban?

A ClickAndBuy díjat számíthat fel bizonyos tranzakciókért, például valuta -konverziós díjakért vagy visszavonási díjakért. A legjobb, ha a legfrissebb információkat a Díjakról a legfrissebb információkkal kell ellenőrizni.

Mennyi ideig tart, amíg a ClickAndBuy betéteket jóváírják az online kaszinó számlámra?

A ClickAndBuy betéteket általában azonnal feldolgozzák, ami azt jelenti, hogy az Ön pénzeszközeit percek alatt kell jóváírni az online kaszinó számlájához.

Visszavonhatom az online kaszinó nyereményeimet a ClickAndBuy használatával?

Igen, a ClickAndBuy segítségével visszavonhatja az online kaszinó nyereményét. Ugyanakkor elvonási díjakat meríthet fel, és néhány napot is eltarthat, amíg a visszavonás feldolgozása.

Van -e korlátozás a ClickAndBuy használatára az online kaszinókban?

Egyes online kaszinók nem fogadhatják el a ClickAndBuy -t fizetési módszerként, ezért a legjobb, ha előzetesen ellenőrizzük a kaszinót. Ezenkívül korlátozások merülhetnek fel a pénzösszegre, amelyet letétbe helyezhetnek vagy visszavonhatnak a ClickAndBuy használatával.

Használhatom a ClickAndBuy -t a Nemzetközi online kaszinókban?

Igen, a ClickAndBuy felhasználható az online kaszinókban az egész világon. Ugyanakkor deviza -átváltási díjakat meríthet fel, ha pénzeszközöket letétbe helyez vagy visszavon egy másik valutában a ClickAndBuy számlájához.