BOKU Kaszinó

BOKU Kaszinó

 • 1xBet Kaszinó
  Betéti módszerek:
  DogecoinPayKasaEcoPayzNetellerWebMoney
  és több...
  Értékelés
  9.2
  Üdvözlő bónusz
  200% -ig 400 USD
  +18 | Csak új játékosok
 • NetBet Kaszinó
  Betéti módszerek:
  MasterCardWire TransferSkrillEcoPayzBank Wire Transfer
  és több...
  Értékelés
  9.7
  Üdvözlő bónusz
  150% -ig akár 150 euró
  +18 | Csak új játékosok
 • 22Bet Kaszinó
  Betéti módszerek:
  Klarna Instant Bank TransferMoneta.ruEthereumFast Bank TransferMonero
  és több...
  Értékelés
  9.9
  Üdvözlő bónusz
  122% bónusz, legfeljebb 300 euró
  +18 | Csak új játékosok

Boku kaszinó letéti módszer: Hogyan működik és mit kell tudnia

Tartalomjegyzék

Az online kaszinó banki szolgáltatásokról a játékosok sokszínű lehetősége közül választhat. Míg a hagyományos módszerek, mint például a banki transzferek, a hitelkártyák és az e-pénztárcák, továbbra is népszerűek, az újabb módszerek, például a mobilszolgáltató számlázása az utóbbi években nagyobb vonzódást kapott. Az egyik ilyen lehetőség a Boku, egy mobil fizetési platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mobiltelefonszámuk segítségével betéteket és vásárlásokat készítsenek.

Hogyan működik a Boku kaszinó betét módszerként

A Boku használata a kaszinó fiókjának finanszírozására egyértelmű és gondtalan. Csak egy érvényes mobiltelefonszámra és egy kaszinóra van szüksége, amely támogatja a Boku fizetéseket. Itt vannak a lépések:

 • Válasszon egy Boku által támogatott online kaszinót, és iratkozzon fel egy fiókra
 • Válassza a Boku lehetőséget a preferált letéti módszerként a pénztáros részben
 • Írja be a letétbe helyezni kívánt összeget és a mobiltelefonszámát
 • Ellenőrizze fizetését SMS -en vagy más ellenőrzési módszerrel
 • A betétét azonnal jóváírják a kaszinó számlájára, és elkezdheti a kedvenc játékok lejátszását

A Boku jelenleg 5 és 30 font között támogatja a betéteket. A befizetési összeget hozzáadják a havi telefonszámlához, vagy levonják az előre fizetett egyenlegből, a mobil hordozójától függően. Ne feledje, hogy a BOKU minden tranzakció feldolgozási díjat számít fel, amely általában a betét összegének körülbelül 15% -a. Tehát, ha 10 fontot fizet, akkor további 1,50 fontot számít fel feldolgozási díjként.

A Boku kaszinó betét módszerének használatának előnyei

A Boku számos előnyt kínál, amelyek vonzó banki lehetőséggé teszik az online kaszinó játékosok számára. Ezen előnyök némelyike ​​a következők:

 • Kényelem: Betéteket készíthet a mobiltelefonszámmal, hitelkártya vagy bankszámla adatainak nélkül.
 • Biztonság: A BOKU kifinomult biztonsági protokollokat használ, hogy megvédje személyes és pénzügyi adatait az illetéktelen hozzáféréstől.
 • Egyszerűség: A betéti folyamat egyértelmű, és percen belül befejezhető.
 • Azonnali feldolgozás: A BOKU -val készített betéteket azonnal feldolgozzák, lehetővé téve, hogy azonnal elkezdje a játékot.
 • Magas betéti korlátok: A BOKU 30 fontot is támogat, ami magasabb, mint más mobil fizetési módszerek.

A BOKU kaszinó betét módszerként történő használatának korlátozásai

Noha a Boku -nak számos előnye van más fizetési módszerekkel szemben, vannak bizonyos korlátozások is. Ezek tartalmazzák:

 • Visszavonási korlátozások: A BOKU csak letéti módszerként használható, vagyis ennek a módszernek a felhasználásával nem vonhatja vissza a nyereményét. Kiválasztania kell egy alternatív visszavonási módszert, amely további díjakat és feldolgozási időket meríthet fel.
 • Alacsonyabb betéti korlátok: A BOKU -nak alacsonyabb a betéti korlátja, összehasonlítva más fizetési módszerekkel, amelyek korlátozhatják a magas hengereket.
 • Feldolgozási díjak: Mint korábban már említettük, a Boku felszámít egy feldolgozási díjat az egyes tranzakciókért, amelyek idővel összeadódhatnak.
 • Nem széles körben elfogadott: Noha a Boku egyre népszerűbb, mint fizetési módszer, ez nem olyan széles körben elfogadott, mint a megalapozottabb lehetőségek, mint például a hitelkártyák és az e-pénztárcák.

Következtetés

Ha kényelmes és biztonságos módszert keres online kaszinó fiókjának finanszírozására, akkor a Boku életképes lehetőség lehet. Kínál egy korszerűsített betéti folyamatot, és lehetővé teszi a tranzakciók végrehajtását a mobiltelefonszámmal. Fontos azonban, hogy szem előtt tartsuk ennek a módszernek a korlátait, például a visszavonási korlátozásokat és a feldolgozási díjakat. Mint minden fizetési módszernél, elengedhetetlen az előnyök és hátrányok mérlegelése, valamint az Ön igényeinek és preferenciáinak legmegfelelőbb lehetőségének kiválasztása.

BOKU Kaszinók: Gyakran Ismételt Kérdések

1. Mi az a Boku?

A BOKU egy olyan mobil fizetési módszer, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fizessenek az online szolgáltatásokért, ideértve a kaszinó betéteket, a mobiltelefonszámlájukat vagy az előre fizetett jóváírást.

2. Hogyan készíthetek betétet a Boku használatával?

A Boku használatával történő befizetéshez válassza a BOKU -t, mint fizetési módszert a kaszinó betéti oldalán. Ezután írja be a mobiltelefonszámát, és erősítse meg a befizetni kívánt összeget. Szöveges üzenetet kap a tranzakció megerősítéséhez, és a betét hozzáadódik a kaszinó számlájához.

3. Boku biztonságos -e a kaszinó betétekhez?

Igen, a BOKU -t általában biztonságos és biztonságos fizetési módszernek tekintik. A szolgáltatás titkosítási és egyéb biztonsági intézkedéseket alkalmaz a felhasználók személyes és pénzügyi adatainak védelmére.

4. Van -e díj a Boku használatáért az online kaszinókban?

A Boku általában nem számít fel díjat az online kaszinókban betétek készítéséért. Néhány kaszinó azonban díjat számíthat fel a BOKU vagy más mobil fizetési módszerek használatáért.

5. Mik a Boku befizetési korlátai?

A BOKU betétkori korlátai a kaszinótól és a használt mobilhálózati hordozótól függően változnak. Általában a minimális betéti korlát körülbelül 5–10 font, míg a maximum körülbelül 30–40 font.

6. Elérhető -e a Boku az én hazámban?

A Boku a világ számos országában elérhető, ideértve az Egyesült Királyságot, Kanadát, Ausztráliát és sok európai országot. A rendelkezésre állás azonban változhat az adott mobilhálózati szolgáltatótól és a helytől függően.

7. Visszavonhatom a nyereményeimet a Boku használatával?

Nem, a Boku csak a befizetési módszer, és nem használható fel a visszavonásokhoz. Kiválasztania kell egy alternatív fizetési módszert, például a banki átutalást vagy az e-pénztárcát, hogy visszavonja nyereményeit a kaszinóból.